Ammattitutkinnot

Sosiaali- ja terveysala, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysala, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Koulutus koostuu oppimisesta omalla työpaikalla sekä lähi- ja verkko-opinnoista. Lähiopetusta oppilaitoksessa on keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Tutkinnon osien näyttöihin varataan 1pv/tutkinnon osa.

Lähiopetus järjestetään Herttoniemessä Careerian tiloissa (Lämmittäjänkatu 2A) lähiopetuksena klo 8-16 välisenä aikana.

Korttikoulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus 40 h ja vartijan koulutus 80 h) suoritetaan osin intensiivisenä lähiopetuksena oppilaitoksessa, osin verkkokoulutuksena. Korttikoulutukset toteutetaan 8 tunnin pituisina kurssipäivinä klo 8-16 välisenä aikana.

Koulutukseen sisältyy fyysistä harjoittelua sekä käytännön tilanteiden harjoittelua simuloidussa toimintaympäristössä. Opit myös käyttämään alalla käytettäviä työvälineitä ja henkilökohtaisia suojavarusteita oikein ja turvallisesti.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysala, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut toimimaan turvallisuusalan tehtävissä sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä. Koulutus sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Voit olla alan vaihtaja tai turvallisuusalalla jo työskentelevä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja toimia tulevaisuuden turvallisuusalan osaajana.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala, vartija | Turvallisuusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu