Ammattikoulut

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Ammattikoulut

Kosmetologiksi opiskelu
En ole vielä yläastetta suorittanut, mutta haluisin tietää enemmän kosmetologin ammatista ja sen opinnoista, palkasta sun muusta, koska netistä löytyy niin erilaisia tietoja niin ei tiedä mihin uskoa :)
Vastaus

Moikka!

Kosmetologiksi voit opiskella ammattiopistoissa, yksityisissä kosmetologikouluissa ja oppisopimuksella. Sinun kannattaa olla yhteydessä omaa kotipaikkakuntaasi lähellä olevaan oppilaitokseen. Täältä näet vaihtoehtoja eri oppilaitoksista.

Barskolan i Barcelona / Baarimestarikoulutuksen hinta
Minkä hintainen tämä Barskolan i Barcelona koulutus olisi?
Vastaus

Hei!

Barskolan i Barcelonan koulutus maksaa ilman asuntoa 795 € + ilmoittautumismaksun 200 € ja asumisen kanssa 1 390 € + ilmoittautumismaksun 200 €.

Lue lisää täältä

Onnea opintoihisi!

Obduktiopreparaattori
Obduktiopreparaattorin koulutus oppisopimuksella. Missä? Milloin?
Vastaus

Hei,

Sivustollamme on hyvin vähän oppisopimuskoulutuksia. Hakupalvelustamme löytyy vain yksi obduktiopreparaattorin koulutus, jonka tarjoaa Savon ammatti- ja aikuisopisto.

Koulutus kestää noin kaksi vuotta. Parhaimman tiedon alkamisajasta saat suoraan Savon ammatti- ja aikuisopistosta. Voit jättää verkkosivujemme kautta yhteydenottopyynnön, joka menee suoraan oppilaitoksen sähköpostiin. He vastaavat sinulle toivomallasi tavalla.

Onnea opintohisi!

Näyttää 1-3 kysymystä 16 tuloksesta
1
2
3
4
...
6

Mainokset