Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
   
Tampere
Ammatillisen tutkinnon osat
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Tredu

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Koulutus antaa kelpoisuuden perhepäivähoitajille toimia varhaiskasvatuksen lastenhoitajana päiväkodissa. Kelpoisuus saavutetaan suorittamalla yksi tutkinnon osan kasvats- ja ohjausalan perustutkinnosta, tutkinnon osa on varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osaamispistettä). Koulutuksen sisältöjä ovat mm. pedagogiikan toteuttaminen varhaiskasvatussuunnitelmien mukaan tiimin jäsenenä, osallisuuden pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi sekä päiväkodin työyhteisössä toimiminen.

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta ja verkko-opiskelua, opintopiirityöskentelyä, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja tutkinnon osan näytön, joka toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan.

Lähiopetus toteutetaan Tampereen seudun ammattiopistossa, Santalahdentien toimipisteessä Tampereella lauantaisin ja iltaisin. Työpaikalla tapahtuvan koulutus ja näyttö tulee tehdä päiväkotiympäristössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus soveltuu sinulle

Kun olet suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon tai kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon perhepäivähoidon osaamisalan. Lisäksi sinulla tulee olla ajantasainen varhaiskasvatuksen osaaminen. Olet viimeisen viiden vuoden aikana tehnyt perhepäivähoitajan töitä tai juuri suorittanut perhepäivähoitajan tutkinnon. Jos äidinkielesi ei ole suomi, tulee sinulla olla kielitaitotaso B1.1.

Sinulla tulee olla soveltuva terveys kasvatus- ja ohjausalalla opiskeluun ja työskentelyyn.Katso lisätietoa terveydellisistä vaatimuksista kasvatus- ja ohjausalalla: SORA-säädökset koskevat tutkintoja, joissa koulutukseen ja ammatissa toimimiseen sisältyy alaikäisten turvallisuutta, potilasturvallisuutta tai liikenteen turvallisuutta koskevia vaatimuksia.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Kustannukset

400€/oppisopimuksella maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osatutkinto | Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja täytä seuraavat tiedot: