Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Ammattitutkinnot
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Joustavasti

Verkossa
Joustavasti
Tredun koulutukset

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Onko sinulla jo alan peruskoulutus ja haluat päivittää tai laajentaa osaamistasi suorittamalla ammattitutkinnon tai tutkinnon osia?

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon suorittanut toimii itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Tutkinnon suorittaneella on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa sekä toimii alansa asiantuntijana eri sidosryhmien kanssa.

Kunnossapitoasennuksen osaamisala

Kunnossapitoasennuksen osaamisalan suorittanut työskentelee itsenäisesti erilaisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpano-, asennus- ja huoltotöissä. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen voit erikoistua erilaisten laitteiden ja järjestelmien asennus-, mittaus- ja kunnossapitotöihin.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan/suorittaa ammattitutkinnon.

Tutkinto / todistus

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala

Kustannukset

  • Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa, tutkinnon osa 250 euroa.
  • Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvoinnit
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: