Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammattitutkinnot
Tredun koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii liiketoiminnan eri tehtävissä työskenteleville mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Osaamisalan ja valinnaisuuksien pohjalta tutkinnon suorittanut voi toimia erilaissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esim. myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa, finanssipalveluissa, assistentin tai sihteerin tehtävissä tai aulapalvelutehtävissä. 

Finanssipalveluiden ammattilaisella on kokonaisnäkemys finanssialasta ja sen toimijoista. Hän voi toimia rahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen, pankkiasioinnin palvelujen, riskivakuuttamisen, korvauspalvelujen tai eläkevakuuttamisen tehtävissä. Vahva finanssialan osaaja auttaa asiakasta hyödyntämään paremmin palveluja ja saa palvelut tuottamaan tulosta. Erilaiset myyntipainotteiset tehtävät ovat lisääntyneet alalla.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työ- tai työssäoppimispaikkaa, sillä ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Mikäli sinulla on tutkinnon edellyttämä osaaminen jo hankittu esim. työssä, voit hakeutua suoraan näyttöön ilman koulutukseen osallistumista.

Koulutuksen totetutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, finanssipalveluiden osaamisala suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai omaehtoisena koulutuksena koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus.

Koulutus toteutetaan työssäoppimispainotteisesti eli suurin osa osaamisen kehittämisestä tapahtuu työ- tai työssäoppimispaikalla. Lisäksi koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa sekä verkko-opintoja.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, finanssipalveluiden osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista, jotka valitaan opiskelijan osaamisen ja työtehtävien pohjalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Seuraava koulutus alkaa 22.9.2020.
Haku koulutukseen avataan maaliskuussa 2020.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus: maksuton

Omaehtoinen koulutus (koulutussopimuksella):

200 € / koko tutkinto

100 €/ yksi tutkinnon osa

Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää tai lopettaa opiskelunsa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut täytä seuraavat tiedot: