Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Hakijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, noin 0,5 v-1,5 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ylöjärvi
Ammattitutkinnot
Tredun koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa kiinteistö-, kotityö- tai puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Tutkinnon suorittanut henkilö voi suunnata ammatillista osaamistaan henkilökohtaiseen avustamiseen, kiinteistönhoitoon, kotityöpalveluihin, laitoshuoltoon, tekniseen kiinteistönhoitoon tai toimitilahuoltoon ammattinimikkeen mukaisesti.

Laitoshuoltaja

Tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnitella ja toteuttaa laaja-alaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon laitosten puhtauspalveluja.

Toimitilahuoltaja

Tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnitella ja toteuttaa laaja-alaisesti puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat mm. toimitilat, koulut, päiväkodit, palvelukeskukset, hotellit, kauppakeskukset ja myymälätilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Kustannukset

Omaehtoinen koulutus: Osallistumismaksu 400 euroa (koko tutkinto) ja 200 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvoinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: