Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Hakijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, noin 0,5 v-1,5 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ylöjärvi
Ammattitutkinnot

Video

Me olemme monien mahdollisuuksien Tredu! Hae mukaan yhteishaussa 23.2.–23.3.2021. ✨

Tredun koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia asiakaskohteessa kiinteistö-, kotityö- tai puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Laitoshuoltaja

Laitoshuoltajat ovat osa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluketjua. Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivouspalvelujen, eristyssiivouksen sekä huoltohuonetyöskentelyn suunnittelu ja toteuttaminen. Laitoshuoltajan tehtävänä on huolehtia kohteen puhtaanapidon lisäksi myös asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Laitoshuoltajat työskentelevät sairaalassa, vanhusten palvelukodissa tai terveysaseman vuodeosastolla.

Toimitilahuoltaja

Toimitilahuoltajan työtehtäviin kuuluu erilaisten toimitilojen ylläpito- ja perussiivoustehtävät. Toimintaympäristöstä riippuen työ voi sisältää myös muita palvelutehtäviä, kuten työ- ja asuinympäristöjen sekä muiden tilojen pitäminen viihtyisinä, terveellisinä ja turvallisina sekä tekstiilien huoltoa ja asiakkaiden avustamista, ympäristöhuoltopalveluja ja työhön opastamista.

Toimitilahuoltajille työpaikkoja tarjoavat hotellit, oppilaitokset, uimahallit, asuinkiinteistöt, liikennevälineet, teollisuuslaitokset, sairaalat, terveyskeskukset, päiväkodit ja palvelukodit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja

Kustannukset

Omaehtoinen koulutus: Koulutuksen hinta on 170 euroa (koko tutkinto) tai 100 euroa/tutkinnon osa.

Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ja laitoshuoltaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: