Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Careeria
Yhteenveto
suomi
2.5.2023
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatillisen tutkinnon osat
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta!
Tehtävät ovat monipuolisia; hitsausta eri menetelmillä, Hitsaukseen valmistavat pohjatyöt, perus metallityöt sekä teollisuuden tuotantoon liittyvät työtehtävät. Koulutus antaa hyvät valmiudet työllistymiseen.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat asettaa hitsauslaitteiston käyttökuntoon ja valita hitsausprosessin, lisäaineen sekä suojakaasun. Osaat valmistella hitsattavan kappaleen sekä säätää laitteiston ja suorittaa hitsauksen hitsausohjeen mukaisesti kahdella valitsemalla hitsausprosessilla [puikkohitsaus (111), TIG-hitsaus (141), MAG-hitsaus (135)]. Hallitset hitsin tarkastamisen silmämääräisesti sekä mittaamalla. Osaat noudattaa työelämän toimintatapoja ja hitsauksen työturvallisuusvaatimuksia.

Kenelle?

Tutkinnon osan opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Käytännön toteutus

Hitsaus tutkinnon osan voit opiskella Porvoossa. Koulutus koostuu lähiopiskelusta ja työpaikalla oppimisesta. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)