Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
1.4.2020
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala


Koulutusaika

Liiketoiminnan ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Koulutuksessa kehityt ja päivität taloushallinnon osaamistasi. Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat taloushallinnon tehtävissä ja haluavat syventää ja laajentaa ammattitaitoaan.


Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä osaamista kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Porvoon Yrityslaskenta Oy:n taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa. Koulutuksen edetessä sinua ohjaa oma vastuukouluttaja. Työpaikaltasi tai verkostostasi tarvitset mukaan vähintään yhden henkilön, joka toimii sparraajanasi ja arvioi osaamistasi.


Käytännön toteutus

Lähiopetuspäiviä on 12, ja ne järjestetään Careerian Porvoon Hevosenkengänkadun kampuksella 1.4. – 9.12.2020 välisenä aikana.

Koulutus voidaan järjestää

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on lähiopetuspäivien ohjaamaa ja pääosin työpaikkaohjaajan/mentorin tukemaa omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 450 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.
  • Tutkintoon johtamattomana koulutuksena maksu on 3000 euroa (tällöin et suorita tutkintoa, osallistut lähiopetukseen).

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Tutkinnon suorittaminen edellyttää toimimista soveltuvissa taloushallinnon tehtävissä. Tärkein valintakriteeri on siis työtehtäväsi. Hoidat tai sinulla on mahdollisuus tehdä oman tai asiakasyrityksen kirjanpitoa ja laatia tilinpäätöksen.

Maria Kantola, gsm 040 676 3913, maria.kantola@careeria.fi (koulutuksen sisältö)

Jaana Tuomisto-Rissanen, gsm 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi (oppisopimus)


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Talous- ja toimistopalvelut


Koulutusaika

822 Oppisopimus, lisäkoulutus (Careeria)


Koulutusaika

maria.kantola@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

HKK-52014/taloushallinon oa


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus sopii ensisijaisesti taloushallinnon tehtävissä jo toimiville. Tällöin suoritat tutkinnon joko oppimisopimus- tai valtionosuusrahoitteisena koulutuksena. Myös henkilöt, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tilinpäätös-, verotus- ja kirjapito-asioista voivat osallistua koulutukseen (ilman tutkinnon suorittamista, omarahoitteisesti).

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!