Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan opiskelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimeksiannon myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä, hyödyntämällä sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta.

Opinnot sisältävät uusien nettisivujen luomisen Word Press –ohjelmalla sekä InDesignin ja Photoshopin ohjelmien opetuksen. Opintojen myötä opitaan organisoimaan, ideoimaan, suunnitemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan; liiketoiminnan tehtävissä toimiminen ja kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa.Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa. Koulutus sisältää 8 - 12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, ja silloin se on Careeriassa maksuton. Ole suoraan yhteydessä Careerian oppisopimuspalvelujen asiakasvastaavaan Jaana Tuomisto-Rissaseen (puh. 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi), tai kysy oppisopimuspaikkaa oman alueesi oppisopimustoimistosta. Koulutuksen voi myös käydä omaehtoisena, jolloin hinta on 450 euroa.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen hakulomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille ja yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: