Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puuttuuko sinulta tutkinto, mutta osaamista on jo? Tarvitsetko nykyisessä työssäsi kenties uudenlaista osaamista täydentääksesi aiemmin suorittamaasi tutkintoa? Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle hyvät eväät tulevaisuuteen!


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomin suorittaminen. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Opiskelija voi valintojensa pohjalta hankkia osaamista esimerkiksi seuraavilta alueilta:

 • asiakaspalvelu, myynti ja palvelumuotoilu
 • kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja reskontran hoitaminen
 • kirjastopalveluissa toimiminen
 • projektissa toimiminen ja tapahtumatuotanto
 • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto
 • henkilöstön tukipalvelut ja logistiikkapalvelut
 • finanssipalvelut ja asiakkuuksien hoitaminen
 • yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen

Käytännön toteutus

Opintosi henkilökohtaistetaan, eli jo aiemmin hankittua osaamistasi tunnistetaan siten, ettei sinun tarvitse uudestaan opiskella asioita, joita jo osaat. Opinnot suoritetaan monimuotototeutuksena, tarjoamme runsaasti lähipäiväopiskelua, verkko-opintoja, itsenäistä työskentelyä ja ammattitutkintoon sisältyy aina työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Aikuinen opiskelija sopii itse harjoittelupaikkansa ja tukea opiskeluun saat omalta vastuukouluttajaltasi. Opiskeluaika on 1 - 2 vuotta tavoitteestasi, osaamisestasi ja aiemmista opiskeluistasi riippuen. Tavoitteena on, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoitumaan ammatillisesti. Saat perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Tutustu uusittuun merkonomitutkintoon tämän linkin kautta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Seuraava aloitus Porvoon Hevosenkengänkadun toimipisteessä on 1.3.2021 tai oman henkilökohtaistamisen mukaan. Hae koulutukseen linkin kautta viimeistään 7.2.2021 mennessä, jotta saamme tiedot sinusta. Hakijat kutsutaan hakijapäiviin 14.12.2020 tai 19.1.2021 ja opiskelijat valitaan haastattelujen perusteella. Tämän jälkeen tulevat hakijat pyydetään haastatteluihin erikseen.

Oppia voi myös omassa alan työpaikassa, kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

Aikuisopiskelu on todella joustavaa – sekä antoisaa. Ole sinäkin huomisen tekijä!

Fråga mig hur vi kan planera dina studier på svenska!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus soveltuu liiketoiminnan alasta kiinnostuneille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan työskentelyn myynnin, markkinoinnin, talouden tai toimiston erilaisissa tehtävissä. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on työelämän arvostama tutkinto. Koulutukseen voit hakeutua peruskoulupohjaisella ja ylioppilaspohjaisella todistuksella. Kielitaito vaatimus on sujuva suomen kielen taito (B2.1).

Liiketoiminnan perustutkinnon jatkuvan haun ryhmään voivat hakea:

 • alanvaihtajat ja työnhakijat
 • työelämässä osaamista hankkineet
 • yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneet
 • aiemman ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneet
 • sinulla on sujuva suomen kielen taito (B 2.1) sekä peruskoulu tai vastaavat tiedot

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvoinnit
Liiketoiminnan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit – täysin uudet opetusvideot! Pitkällä Online-kurssilla jopa 382 oppituntia opetusta ja 7 harjoituskoetta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: