Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puuttuuko sinulta tutkinto, mutta osaamista on jo? Tarvitsetko nykyisessä työssäsi kenties uudenlaista osaamista täydentääksesi aiemmin suorittamaasi tutkintoa? Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle hyvät eväät tulevaisuuteen!


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon suorittaminen. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Opiskelija voi valintojensa pohjalta hankkia osaamista esimerkiksi seuraavilta alueilta:

 • asiakaspalvelu, myynti ja palvelumuotoilu
 • kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja reskontran hoitaminen
 • kirjastopalveluissa toimiminen
 • projektissa toimiminen ja tapahtumatuotanto
 • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto
 • henkilöstön tukipalvelut ja logistiikkapalvelut
 • finanssipalvelut ja asiakkuuksien hoitaminen
 • yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen
 • paikallisena tutkinnon osana tarjoamme sähköistä kaupankäyynnin tutkinnon osaa

Käytännön toteutus

Opintosi henkilökohtaistetaan, eli jo aiemmin hankittua osaamistasi tunnistetaan siten, ettei sinun tarvitse uudestaan opiskella asioita, joita jo osaat.

Opinnot suoritetaan monimuotototeutuksena, sisältäen mahdollisuuksia suorittaa koulutuspäiviä Porvoon lisäksi myös Vantaalla tai Helsingissä sekä verkon kautta. Monimuototeutuksessa verkon kautta tapahtuva opiskelu on lähinnä webinaareja, luentoja ja itsenäisesti opiskeltavia verkkokursseja. Työvälineenä verkkokursseissa käytämme TEAMS-sovellusta sekä Moodle opiskelualustaa.

Tutkintoon sisältyy aina työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja työharjoittelupaikan opiskelija sopii itse. Opintoihin saat tukea omalta vastuukouluttajaltasi ja ammatillisilta ohjaajilta. Opiskeluaika on 1 - 2 vuotta tavoitteestasi, osaamisestasi ja aiemmista opiskeluistasi riippuen.

Tavoitteena on, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoitumaan ammatillisesti. Saat perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Seuraava aloitus Porvoon Hevosenkengänkadun toimipisteessä on 1.9.2021.

Hae koulutukseen linkin kautta, jotta saamme tietosi. Hakijat kutsutaan haastatteluun, jonka perusteella valinta tehdään. Haastattelupäivä on 16.6.2021. Valmistaudu haastatteluun lisäämällä tarvittavat liitteet hakuusi, kiitos. Hakijapäivien jälkeen tulevat hakijat pyydetään haastatteluihin erikseen.

Tutustu merkonomitutkintoon ennen haastattelua tämän linkin kautta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot

Oppia voi myös oman alan työpaikassa - kysy lisää tästä vaihtoehdosta. Aikuisopiskelu on todella joustavaa sekä antoisaa, tervetuloa mukaan!

Fråga mig hur vi kan planera dina studier på svenska.

Lisätietoja: Mia Salonen mia.salonen@careeria.fi 040 702 6300

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus soveltuu liiketoiminnan alasta kiinnostuneille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan työskentelyn myynnin, markkinoinnin, talouden tai toimiston erilaisissa tehtävissä. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on työelämän arvostama tutkinto. Koulutukseen voit hakeutua peruskoulupohjaisella ja ylioppilaspohjaisella todistuksella.

Liiketoiminnan perustutkinnon jatkuvan haun ryhmään voivat hakea:

 • alanvaihtajat ja työnhakijat
 • työelämässä osaamista hankkineet
 • yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneet
 • aiemman ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneet
 • sinulla on sujuva suomen kielen taito (B 2.1) sekä peruskoulu tai vastaavat tiedot
 • tämän tutkinnon suorittamiseen tarvitset työpaikan tai työharjoittelupaikan, mutta voit hakea jo koulutukseen ja etsiä työharjoittelupaikkaa koulutuksen aikana.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: