Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Julkaisutuotannon osaamisalalla opiskelet painettujen ja sähköisten julkaisujen ulkoasun toteutusta ja suunnittelua. Opit käyttämään graafisen alan julkaisu- ja kuvankäsittelyohjelmia ja suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia painotuotteita ja sähköisiä julkaisuja eri julkaisukanaviin.

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla opinnot painottuvat tv-tuotantoon, videoon, valoon ja ääneen. Opintojen aikana saat perustiedot ja -osaamisen tv-tuotannosta, videokuvauksesta, editoinnista, äänenkäsittelystä, tapahtumien ja konserttien valaistuksesta sekä äänentoistosta.

Painoviestinnän osaamisalan opinnoissa keskitytään monipuolisesti painotuotteiden painamiseen, tulostamiseen ja jälkikäsittelyyn eri laitteilla ja menetelmillä. Opiskelun aikana saat perustiedot ja -taidot luku-, pakkaus-, mainos- ja yksittäisten painotuotteiden valmistusprosessista.

Kenelle?

Media-alan koulutus soveltuu ensisijaisesti ilman ammatillista koulutusta oleville, media-alasta kiinnostuneille henkilöille.

Käytännön toteutus

Mediapalvelujen ja kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi voit opiskella Porvoossa. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Mediapalvelujen tai kuvallisen ilmaisun toteuttaja | Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)