Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Rakennusalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
20.9.2021
   
Lähiopetus
Uusimaa
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Rakennusalan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Uudis- ja korjausrakentaminen tarvitsee ammattitaitoisia sisustusrakentajia, jotka kykenevät tekemään mm. maalaus-, tapetointi-, laatoitus- ja parkettitöitä.


Koulutuksen sisältö

Koulutus muodostuu teoriaopinnoista, halliharjoittelusta sekä työssäoppimisesta. Opintojen aikana on mahdollista suorittaa aihealueista tutkinnon osia. Opetuksesta vastaa rakennusalan ammatilliset opettajat.

  • maalaus
  • tapetointi
  • laatoitus
  • parketin ja laminaatin asennus
  • listoitus
  • oviasennukset
  • työturvallisuuskortti

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina, hallissa harjoitellen ja lopuksi työssäoppimalla aidoissa työympäristössä.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 698524 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen).

Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Koulutukseen valinnat tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

LISÄTIETOJA koulutuksesta ja sen toteutuksesta antaa Careeriassa Jari Harjuhaahto puh. 040 356 5730 (jari.harjuhaahto@careeria.fi).

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat lisätietoa TE- palvelujen valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma - pe 9.00 - 16.15) tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutuksesta ja sen toteutuksesta lisätietoja antaa Jari Harjuhaahto 040 356 5730, jari.harjuhaahto@careeria.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston 20 vuotta täyttäneille asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Parhaiten koulutus soveltuu sellaisille henkilöille, joille on jo kertynyt vähän rakennusalan työkokemusta, ja joka haluaa tehdä töitä rakentamisen parissa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Rakennusalan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: