Sivuston käyttötapa: Mobiili

Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille


Koulutuksen hyödyt

Etsitkö omaa alaasi?Selkiytä suunnitelmia ja löydä tie ammattiin!

Startti ammattiin - koulutus antaa sinulle hienon tilaisuuden tutustua eri ammattialoihin. Tiimimme tuella näet mahdollisuuksia ja saat apua urasuunnitteluun. Koulutuksen aikana löydät itsellesi sopivan koulutuksen tai työn.

Hae rohkeasti mukaan ja ota askel uuteen suuntaan!


Koulutuksen sisältö

Tavoitteenamme on, että saat edistettyä urasuunnitelmaasi, joka tukee sopivan työpaikan löytymistä tai opintojen aloittamista.

Koulutus alkaa neljän viikon starttijaksolla, jonka aikana tutustut koulutusvaihtoehtoihin, yrityksiin ja ammatteihin. Selkiytät suunnitelmaasi vastuuopettajan ja opinto-ohjaajan kanssa.Startin jälkeen alkaa 3 kk:n ammatillinen jakso, jonka aikana opiskelet valitsemiasi opintoja oppilaitoksessa ja/tai työpaikalla.

Saat palvelun ajan sekä henkilökohtaista ohjausta että ryhmävalmennusta.

startti-ammattiin-nuorille-2021.pdf


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 6.10. - 25.1.2022 ja se kestää yhteensä 16 viikkoa.

Koulutuspaikkana Porvoossa on Careerian Pomo-talo osoitteessa Aleksanterinkatu 20, 06100 Porvoo.Koulutusta toteutetaan joustavasti myös muissa Careerian toimipisteissä ja yhteistyökumppaneiden tiloissa Itä- Uudellamaalla.Neljän ensimmäisen viikon aikana koulutuspäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin klo 9 - 15.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 5.9.2021.

Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ (hakusanana koulutuksen numero 699133) tai jättämällä paperihakemus Työ- ja elinkeinotoimistoon tai Kuntakokeiluun.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus. Hakuaika päättyy 5.9.2021, jonka jälkeen sinut kutsutaan mahdollisesti valintahaastatteluun.

Työvoimakoulutus on osallistujalle maksuton.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu 20-29 -vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, jotka etsivät omaa alaansa, eivätkä ole vielä suorittaneet 2. asteen tutkintoa.

Hakijan työnhaun täytyy olla voimassa TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ja häneltä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat ohjausta ja tukea oman koulutuspolun ja työurasi suunnittelussa sekä olet halukas kokeilemaan valitsemaasi alaa joko oppilaitoksessa tai työelämässä.

Tutkinto / todistus

Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille täytä seuraavat tiedot: