Ammatilliset perustutkinnot

Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto

Careeria, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Rakennusalan perustutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään monipuolisesti talonrakennusalan vaihtelevissa työtehtävissä. Hallitset myös  rakennustyömaalla käytettävät koneet ja laitteet, osaat suunnitella työsi piirustusten avulla sekä tehdä materiaali- ja menekkilaskelmat. Suoritat rakennusalan koulutuksen aikana myös alalla vaadittavat työturvallisuuskortin, tulityökortin sekä ensiavun antamisen perustaidot. 

Kenelle?

Rakennusalan koulutus on tarkoitettu  sinulle, joka haluat työllistyä rakennusalan erilaisiin työtehtäviin. Olet voinut toimia aikaisemmin kirvesmiehen tai rakennusmiehen tehtävissä, mutta sinulta puuttuu rakennusalan tutkinto. Työkokemusta sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla sillä opintoihin kuuluu työelämässä oppiminen rakennusalan yrityksissä.

Käytännön toteutus

Rakennusalan koulutus on päätoimista päivä- ja monimuoto-opiskelua. Koulutus sisältää teoria-, halli- ja työssäoppimisjaksoja, joiden kestot määritellään henkilökohtaistamissuunnitelmassa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan oma opiskelusuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi rakennusalan koulutus ja työkokemus.

 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakentaja | Rakennusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu