🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kansanopistot

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Kansanopistot

Sosiaali- ja terveysalan jatkokoulutusmahdollisuudet
Hei! Mitä jatkokoulutusmahdollisuuksia mahtaisi minulle löytyä. Alla on yo-pohjainen päivähoitajatutkinto vuodelta -93 , lähinnä olen miettinyt,että mikä olisi hyvä jatkokoulutus tälle pohjalle. Aikanaan muistan,että suunnittelin jatkoa sosiaaliohjaajan työhön,mutta mikä mahtaa olla tilanne tänä päivänä..?? terv. Sanna.S.
Vastaus

Hei Sanna!

Kiitos kysymyksestä!

Jatkokoulutumahdollisuuksia sinulla on monia! Valinta riippuu paljolti siitä, mihin haluat suuntautua, kuinka kauan opiskella ja missä.

Sosiaali- ja terveysalaa voit opiskella sekä ammattikorkeakoulussa että yliopistossa.

Sosiaalityötä voit opiskella kuudessa yliopistossa Suomessa. Yliopistosta valmistutaan sosiaalityöntekijöiksi. Sosiaalityöntekijät työskentelevät asiantuntijatehtävissä muun muassa sosiaalitoimistoissa, vanhustyössä, lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa, terveydenhuollossa, kehitysvammaisten palvelulaitoksissa, perheneuvoloissa, päihdehuollossa, kuntouttavassa työtoiminnassa sekä projekti- ja järjestötehtävissä. Yliopistosta valmistuu kandidaatteja (3 vuotta) sekä maistereita (5 vuotta).

Sosionomiksi valmistut ammattikorkeakoulusta. Sosionomi on 210 opintopisteen laajuinen ammattikorkeakoulututkinto ja sen voi suorittaa useissa ammattikorkeakouluissa myös aikuiskoulutuksen puolella. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat esimerkiksi lapsi- ja nuorisotyö sekä sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen. Opinnot kestävät 1,5-3 vuotta, riippuen koulutusohjelmasta.

Toinen vaihtoehtosi on suuntautua lukemaan kasvatustieteitä. Kasvatustieteitä opiskellessasi koulutusmahdollisuuksia onkin monia! Esimerkiksi opiskellessasi yliopistossa, voit suuntautua opiskelemaan esim. lastentarhanopettajaksi tai luokanopettajaksi. Kasvatustieteitä voi toki opiskella myös kansanopistossa, ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakoulussa! Mahdollisuuksi on siis monia, kaikki riippuu siitä, millaiseen työhön haluat suuntautua. :)

 

Tsemppiä jatkokoulutuksen valintaan!

Uskontotiede & teologia
Miksi sivuiltanne ei löydy tietoja uskontotieteiden tai/ja teologian opiskelusta?!
Vastaus

Heippa!

Studentum.fi:stä löytyy kyllä esittely kategoriasta uskontotiede/teologia. Lisäksi hakukoneestamme löytyy 26 koulutusta, jotka liittyvät kategoriaan uskontotiede/teologia. Koulutukset ja esittelyn löydät täältä.

Onnea oman koulutuksesi löytämiseen!

Viittomakielen kurssi
Hei, Olen työskennellyt jo usean vuoden ajan lasten parissa ja haluaisin suorittaa viittomakielen kurssin. Asun Vantaalla, Myyrmäessä ja toivoisin voivani suorittaa kurssin mahdollisimman lähellä.
Lämpimin terveisin
Carla
Vastaus

Hei Carla,

Kiitos kysymyksestäsi. Suosittelisin sinua kysymään viittomakielen kursseja Helsingissä sijaitsevalta Kuurojen kansanopistolta.

Onnea opintoihisi!

Näyttää 1-3 kysymystä 21 tuloksesta
1
2
3
4
...
7

Mainokset