Sivuston käyttötapa: Mobiili

Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Hämeenlinna
Ammattitutkinnot

Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli

Koulutus sopii leipomotyöstä kiinnostuneille, joilta puuttuu alan ammattitutkinto. Koulutukseen ovat tervetulleita myös alan perustutkinnon suorittaneet. Tutkintokoulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jos hakijalla on alan oppisopimustyöpaikka.

Tutkinnon suorittaminen työelämässä

Leipomoalan ammattitutkinnon suorittanut toimii pienissä leipomoissa (leipurikisälli) ja konditorioissa (kondiittorikisälli) valmistaen erilaisia leipomotuotteita taikinasta valmiiksi tuotteiksi.

Tutkinnon suorittanut hallitsee leipomon raaka-aineet ja niiden käytön sekä punnitsee raaka-aineet ja valmistaa ruoka- ja kahvileipätaikinat. Leipurikisälli muotoilee taikinat tuotteiksi, vie tuotteet kohoamaan ja paistaa tuotteet oikeissa lämpötiloissa tarpeellisen ajan.

Kondiittorikisälli valmistaa erilaisia konditoriatuotteita taikinan tai massan valmistamisesta, paistamiseen, koristeluun, viimeistelyyn ja pakkaamiseen saakka. Kondiittorikisälli ja leipurikisälli valmistavat myös erityisruokavaliotuotteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä). Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Leipomoalan ammattitutkinto | kondiittorikisälli, leipurikisälli ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Intohimoinen ruoanlaittaja?

Nautitko ruoanlaitosta ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi? Jos olet kiinnostunut makunautinnoista ja ruokakulttuurista, opiskele kokiksi.