Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot
Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus

Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus

Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa asiakaspalvelu- ja tapahtumantuottamistehtävissä (esim. urheilutapahtumat, konsertit, festarit jne.). Koulutuksen aikana suoritat matkailualan perustutkinnosta tutkinnon osan, matkailualan asiakaspalvelu.

Koulutuksen aikana suoritat matkailualan perustutkinnosta tutkinnon osa matkailualan asiakaspalvelu.

  • Tapahtumissa työskentely
  • Asiakaspalvelutehtävät
  • Neuvonta ja opastus
  • Tarjoilu- ja myyntitehtävissä työskentely
  • Koulutuksen aikana osallistutaantyössäoppien Hämeen alueen tapahtumiin ja tehdään tutustumiskäyntejä Hämeen alueen ohjelmapalveluyrityksiin.

Tapahtumatyöntekijän koulutus

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 4 kuukautta (HOKS).Koulutus sisältää lähiopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopiskelu toteutetaan pääsääntöisesti päiväkoulutuksena, mutta lähiopiskelujaksolla osallistutaan monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssäoppimisjaksoilla työskennellään yritysten työrytmin ja työaikojen mukaan.

Opiskelusi tapahtuu pääsääntöisesti osoitteessa Hattelmalantie 25 I-rakennus, Hämeenlinna. Perustutkintokoulutus on maksutonta.

Tapahtumatyöntekijä työelämässä

Opiskeluaikana saatvalmiuksia työskennellä erilaisissa tapahtumissa avustavissa työtehtävissä. Koulutuksessa hankit matkailualan työntekijöiltä edellytettäviä perustaitoja suorittamalla koulutuksia ja testejä, kuten ensiapu-, hygieniaosaamis-, matkailualan turvallisuuspassi- ja alkoholilainsäädännön koulutukset. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa, tapahtumatyöntekijän koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvoinnit
Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan perustutkinto, tutkinnon osa | tapahtumatyöntekijän koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: