Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailijan koulutus

Matkailualan perustutkinto antaa monipuolisen näkemyksen matkailuelinkeinosta ja sen rakenteesta sekä matkailijoiden tarpeista ja odotuksista. Vastaanottovirkailija toimii asiakaspalvelutehtävissä, ja tekee mm. asiakkaiden huonevarauksia, sisäänkirjaamisen ja lähtöselvityksen sekä esittelee ja myy tuotteita ja palveluita. Tutkinnon suorittamisen jälkeen vastaanottovirkailija työskentelee hotelleissa tai muissa majoitusliikkeissä.

Koulutuksen sisältö

Matkailualan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Opiskelet seuraavia ammatillisia tutkinnon osia:

  • matkailualan asiakaspalvelu
  • hotellin vastaanottopalvelut

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Voit valita tutkintoosi seuraavia tutkinnon osia:

  • majoituspalvelut
  • matkailupalvelujen markkinointiviestintä
  • matkailupalvelujen tuotteistaminen
  • opastuspalvelut
  • tutkinnon osia tai osan toisesta perustutkinnosta.

Tutkintoon kuuluu lisäksi yhteisiä tutkinnon osia. 

Opintojen jälkeen

Vastaanottovirkailijoita tarvitaan työskentelemään hotelleissa ja muissa majoitusliikkeissä. Valmistuttuasi majoituspalvelujen osaamisalasta vastaanottovirkailijaksi osaat toimia erilaisin liikeideoin toimivien majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä, tehdä asiakkaiden huonevarauksia, sisäänkirjaamisen ja lähtöselvityksen. Lisäksi osaat esitellä ja myydä tuotteita ja palveluita sekä opastaa paikallisten matkailupalveluiden käytössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, vastaanottovirkailija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.