Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tutkinnon osa | ravitsemispalveluissa toimiminen
Ammattiopisto Tavastia
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tutkinnon osa | ravitsemispalveluissa toimiminen
Ammattitaitovaatimukset
Opiskelija osaa
- valmistautua työvuoroon
- huolehtia toimitilat käyttökuntoon, valmistaa tuotteita myyntiä varten sekä pitää niistä huolta
- palvella asiakkaita, myydä tuotteita ja rekisteröidä myyntiä
- päättää työvuoron työtehtävät
-
arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tutkinnon osa | ravitsemispalveluissa toimiminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Hakeminen
Jatkuva haku (hakuaika 18.4.—7.8.2022)
Koulutuspaikka
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna
Kustannukset
Koulutus on maksutonta.
Ota yhteyttä
Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia
Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...
Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa
Yhteystiedot
Ammattiopisto Tavastia
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tutkinnon osa | ravitsemispalveluissa toimiminen täytä seuraavat tiedot: