Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
suomi
Elokuussa 2019
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Eveliina Lorek tuli suo­ma­lai­sil­le tu­tuk­si Dancing on Ice -oh­jel­mas­ta.
Syk­sy oli lii­kun­ta­y­rit­tä­jä­nä toi­mi­val­le Eveliinalle kii­rei­nen, sil­lä hän al­koi opis­kel­la ylem­pää amk-tut­kin­toa
Haaga-Heliassa lii­kun­ta-­alan ke­hit­tä­mi­sen ja joh­don eng­lan­nin­kie­li­ses­sä kou­lu­tuksessa.

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus (ylempi AMK)

Liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutus | YAMK

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus parantaa opiskelijan valmiuksia johtaa ja kehittää työelämää ja sen toimintaympäristöjä liikunta-alalla.

Suuntautumisvaihtoehtoja on kaksi: joko liikuntajohtaminen tai valmennus.

Suuntautumisena liikuntajohtaminen

Liikuntajohtamisen suuntautumisvaihtoehdossa tavoitteena on parantaa opiskelijan valmiuksia työskennellä liikunta- ja hyvinvointipalveluyritysten, liikunnan kansalaisjärjestöjen sekä kunnallisen liikuntatoimen vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä. Opiskelija saa tutkimustietoon perustuvan käsityksen liikunta-alasta ja sen kehitysnäkymistä sekä kehittää johtajuuden, viestinnän ja markkinoinnin valmiuksiaan. Opiskelu on työelämälähtöistä ja valmentaa tiedon innovatiiviseen soveltamiseen, laadukkaiden palvelutuotteiden kehittämiseen sekä erilaisissa kumppanuusverkostoissa työskentelemiseen ja niiden johtamiseen. 

Suuntautumisena valmennus

Valmennuksen suuntautumisvaihtoehdossa tavoitteena on kehittää opiskelijan valmiuksia toimia liikunta-alan vaativissa valmentajatehtävissä sekä muissa valmennuksen asiantuntijatehtävissä. Lähtökohtana on urheilijalähtöinen valmennus ja tavoitteena on tuottaa ja soveltaa tietoa käytäntöön valmentajan omassa toimintaympäristössä. Opiskelija kehittää itsensä kehittämisen taitojaan, ihmissuhdetaitojaan sekä urheiluosaamistaan käytännön tehtävissä. Opiskelu toteutetaan yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Koulutuksen toteutus

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1–2 vuodessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opiskelu koostuu lähitapaamisista, valmennusryhmässä työskentelystä, henkilökohtaisesta ohjauksesta ja itsenäisestä työskentelystä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lisäksi osa lähitapaamisista toteutetaan koko päivän kestoisena intensiiviopetuksena. Opinnot alkavat kolmen kokonaisen päivän intensiivijaksolla. Opinnoissa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.