Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus

Ensihoitajakoulutus

Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulussa voit suorittaa ensihoitajakoulutuksen monimuotototeutuksena. Ensihoitaja työskentelee itsenäisesti ensihoitotyön asiantuntijana hoitaessaan potilaita ja toteuttaessaan samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Ensihoitaja työskentelee osana ensihoitoketjua, tiiviissä yhteistyössä muun muassa hätäkeskuksen, pelastuslaitoksen ja poliisin kanssa. Ensihoitajakoulutus sisältää sairaanhoitajakoulutuksen.

Ensihoitajakoulutuksen sisältö

Opinnot koostuvat perus-, ammatti- ja vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta sekä opinnäytetyöstä. Lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin 4-6 päivänä kuukaudessa sisältäen mahdollisesti 1-2 intensiiviviikkoa.

Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti. Itsenäinen opiskelu sisältää esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa. Osa opinnoista toteutuu erilaisissa oppimisympäristöissä toteutuvina simulaatioina. Harjoittelu on kokopäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina (á 4-6 viikkoa, 5 pv/viikko).

Ensihoitaja työelämässä

Sosiaali- ja terveysalalla on hyvä työllisyystilanne. Ensihoitajana pääset toteuttamaan ja kehittämään hoitotyötä, joka on samanaikaisesti terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa. Ensihoitajana voit työskennellä terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa, ensihoitoyksiköissä, lääkäriasemilla, terveysalan järjestöissä sekä itsenäisenä yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ensihoidon koulutusohjelmaan haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Arvioinnit

Ensihoitajakoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Hae syksyn yhteishaussa sosiaali-, terveys- tai kirkon alalle.