Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan Master-koulutus on suunnattu ensisijaisesti työelämässä toimiville insinööreille (AMK). Koulutus antaa mahdollisuuden kehittyä tuotantoautomaation, meritekniikan tai tuotesuunnittelun asiantuntijaksi, kehittäjäksi tai projektipäälliköksi. 

Kone- ja meritekniikan koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut insinööri (ylempi AMK) -tutkintoon. Insinööri (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille insinööreille ja tekniikan alan asiantuntijoille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto kone-, meri- tai automaatiotekniikasta. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Opintojen sisältö ja toteutus

Kone- ja meritekniikan Master-koulutuksessa keskitytään tulevaisuuden tuomiin haasteisiin tuotantoautomaatiossa, meritekniikassa ja tuotesuunnittelussa. Koulutuksen jälkeen opiskelija pystyy toimimaan itsenäisesti vaativissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä, samalla kun arvioi omaa asiantuntijuuttaan. Koulutus antaa myös valmiudet soveltaa tutkimustietoa ja -menetelmiä uusissa ja muuttuvissa työelämän tilanteissa.

Opinnot koostuvat aiempaa osaamista laajentavista syventävistä ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista sekä opinnäytetyöstä. Opinnäytetyö toteutetaan kehittämishankkeena, jossa on selkeä tutkimuksellinen ote ja tiivis kytkentä käytännön työhön. Opinnäytetyö suoritetaan useimmiten opiskelijan omassa organisaatiossa tehtävänä kehittämis- tai tutkimustyönä.

Insinöörit sijoittuvat ammattikorkeakoulusta valmistumisensa jälkeen työelämässä usein tehtäviin, joissa pääpaino on teknisessä osaamisessa, sen kehittämisessä ja soveltamisessa. Tässä koulutuksessa opiskelijoille pyritään tarjoamaan läpileikkaus teollisuuden uusimmista tuotantoteknologioista siten, että jokainen opiskelija pääsee mahdollisuuksien mukaan soveltamaan näitä tekniikoita omassa organisaatiossaan. Tämän jälkeen opiskelijoiden mahdollisuudet työllistyä alan yrityksiin kansallisesti ja kansainvälisesti kasvavat merkittävästi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK), kone- ja meritekniikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Arvioinnit

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: