Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Valkeakoski
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Santeri opiskelee HAMKin Valkeakosken kampuksella sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi englannin kielellä. Tämä takaa hyvät mahdollisuudet tehdä töitä myös ulkomailla.

Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus kohdistuu sähkötekniikan koulutukseen, tuotantokoneiden ja -laitteiden automatisointiin, tuotantolaitosten kunnossapitoon, hajautetun energiantuotannon sovelluksiin sekä älykkäisiin ohjauksiin. Koulutuksessa hyödynnetään uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia käytännönläheisessä, paljon omakohtaista tekemistä sisältävässä opiskelussa.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri (AMK) työskentelee valmistuttuaan tyypillisesti suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä. Ammattinimikkeitä ovat mm. sähkösuunnittelija, projekti-insinööri, intrumentointi- tai ohjelmistosuunnittelija, tuote- tai tehdaspalvelupäällikkö, projekti-insinööri, myynti-insinööri, testausinsinööri, yrittäjä, käyttöinsinööri, kouluttaja, kunnossapitoinsinööri, automaatioinsinööri sekä automaatiosuunnittelija.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Muuntokoulutuksella täydennetään automaatioinsinöörin osaamista sähkötekniikan alueella nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisiin sähköjärjestelmiin. Koulutus mahdollistaa valmistumisen jälkeen hakea S2-sähköpätevyyttä muiden laissa pätevyyteen määriteltyjen vaatimusten täyttyessä.

Koulutuksessa hyödynnetään uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia käytännönläheisessä, paljon omakohtaista tekemistä sisältävässä opiskelussa. Koulutuksen olennaisimpia painopistealueita ovat sähkövoimatekniikka, rakennussähköistys, hajautettu sähköenergiatuotanto, kiinteistöjen älykkäät ohjaukset, sähköalan yrittäjyys sekä sähköalan standardit ja direktiivit.

Automaatiotekniikan ja koneautomaatiotekniikan insinööreille suunnattu muuntokoulutus suoritetaan monimuoto-opiskeluna, jolloin opiskelija voi suorittaa opinnot oman työnsä ohella. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkon välityksellä tapahtuvaa opiskelua sekä itsenäisesti suoritettavaa omatoimista ja ryhmätyöskentelyä. Lähiopetus järjestetään viikonloppuisin perjantai-iltaisin ja lauantaisin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus 75 op | insinööri | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen