Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Isännöinnin ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Isännöinnin ammattitutkinto

Isännöinnin ammattitutkinto

Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutus soveltuu isännöintitehtävissä hiljattain aloittaneille tai jo muutamia vuosia kiinteistöalan tehtävissä toimineille isännöitsijöille, kiinteistösihteereille, kiinteistöpäälliköille tai kiinteistöalan kirjanpitäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan isännöintialalla.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on työ- tai harjoittelupaikka. Opiskelutehtävät ja tutkintosuoritukset tehdään omalla työ- tai harjoittelupaikalla tutkinnon perusteiden mukaisissa työtehtävissä

Koulutuksen tavoitteena on isännöitsijän ammattitutkinnon suorittaminen. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet toimia asunto-osakeyhtiön, vuokratalon tai toimitilan isännöitsijänä isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa organisaatioissa.

Tutkinnon suorittanut osaa hoitaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta. Hän hallitsee isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset ja osaa huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen.

Kehittävä työote on olennainen osa opintoja. Opit tunnistamaan kehittämisen kohteita omassa toimintaympäristössä, suunnittelemaan niihin tarvittavat toimenpiteet, vastuut ja resurssit.

Tutkinnon sisältö

Koulutus koostuu lähiopetuksesta sekä etä- ja verkko-opiskelusta henkilökohtaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Lähiopetusta on 1-2 arkipäivänä noin kolmen viikon välein.

Tutkinto suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan sekä Sedu Aikuiskoulutuksen kouluttajien kanssa. Tutkinnon suorittaminen tapahtuu isännöitsijän työtehtävissä työpaikalla.

Valmistavaan koulutukseen sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa Isännöinnin toimintaympäristön hallinta. Valinnaiseksi tutkinnon osaksi opiskelija voi valita joko Asunto-osakeyhtiön -, Toimitilan - tai Vuokratalon isännöinnin.

Lisäksi opiskelija valitsee yhden seuraavista tutkinnon osista: Tekniset palvelut isännöinnissä, Uudiskohteen isännöinti tai Isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöinnin ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutkseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 500 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Isännöinnin ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: