Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Sedu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Lapua, Seinäjoki, Ähtäri
Alkavat koulutukset
Lapua Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Seinäjoki
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Ähtäri
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Kone- ja metallialan perustutkinto

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja

Sedussa voit suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon. Kone- ja metalliteollisuus on Suomen tärkeimpiä teollisuuden aloja. Valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä, sillä ala on teollisuuden suurin työllistäjä. Lisäksi lähivuosina kone- ja metalliteollisuudesta siirtyy eläkkeelle paljon työntekijöitä, mikä lisää koulutetun työvoiman tarvetta.

Levyseppähitsaajan opinnot

Levyseppähitsaaja valmistaa metallilevyistä tuotteita ja osia käyttämällä erilaisia manuaali- ja tietokoneavusteisia levytyö- ja hitsauslaitteita. Levyseppähitsaajan työ on vaativaa, mutta monipuolinen ja laaja tehtäväkenttä antaa myös paljon mahdollisuuksia. Koulutuksen käyneet työskentelevät kone- ja metalliteollisuuden yrityksissä, kuten konepajoissa, telakalla, verstaissa sekä teräsrakenteiden asennus- ja hitsaustehtävissä.

Levyseppähitsaajan työ vaatii:

  • kiinnostusta hitsaus-, teräsrakenne- ja levytöiden valmistukseen
  • halua kehittyä kädentaidoissa ja tarkkuutta työskenneltäessä alan hyvin erilaisissa ja vaativissakin kohteissa
  • kykyä toimia erilaisissa työyhteisöissä ja kohteissa
  • vastuunottoa annetuista työtehtävistä ja alalla painotettavien työturvallisuusasioiden huomioiminen.

Levyseppähitsaajan opintoihin sisältyy runsaasti käytännön harjoituksia oppilaitoksen työsaleissa käyttäen uudenaikaisia koneita ja laitteita. Harjoituksiin kuuluu muun muassa levy- ja hitsaustyöstökoneiden käyttöä ja ohjelmointia. Osaamisalaan sisältyy myös eripituisia työssäoppimisjaksoja alueen metalliyrityksissä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Arvioinnit

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: