Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Ympäristötiede

Turun yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Ympäristötiede

Ympäristöön liittyvät asiat ovat viime vuosikymmenien aikana muuttuneet tärkeäksi ja kiinteäksi osaksi kaikkea yhteiskunnan toimintaa. Alan toimijoilta ja päätöksentekijöiltä puuttuu kuitenkin usein tieteelliseen tutkimukseen perustuva koulutus alalle. Turun yliopistossa ympäristötieteen pääaineessa työelämässä toimivat henkilöt voivat suorittaa ympäristöalalta luonnontieteen kandidaatin tutkinnon siten, että merkittävä osa opinnoista suoritetaan avoimessa yliopistossa.

Pääaineeseen hakeudutaan avoimen yliopiston opintojen perusteella ja se on suunniteltu ensisijaisesti työelämässä oleville, työtehtävissään monitieteistä ympäristöalan osaamista tarvitseville henkilöille. Tutkinto luo perusvalmiudet toimia erilaisissa ympäristöalan asiantuntijatehtävissä niin yrityksissä, oppilaitoksissa kuin hallinnossakin. Ympäristötieteen pääaineessa on mahdollista suorittaa vain luonnontieteen kandidaatin tutkinto. Alempi korkeakoulututkinto antaa kuitenkin hakukelpoisuuden maisterintutkintoon.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ympäristötiede

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvioinnit
Ympäristötiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: