Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy lisätietoja
   
Monimuotototeutus
Kannus
Erikoisammattitutkinnot
Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto

Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläinten kouluttamisen osaamisalan suorittanut on eläinten käyttäytymisen ja kouluttamisen asiantuntija. Hän osaa kouluttaa eläimiä itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä yrityksessä, joka tarjoaa eläinten kouluttamiseen tai käyttäytymiseen liittyviä palveluja. Eläinten kouluttamisen osaamisalan suorittanut henkilö osaa analysoida ja muokata eläinten käyttäytymistä soveltaen etologian ja oppimispsykologian perusteita. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan ohjaustyön huomioiden ihmisen oppimisen lainalaisuuksia ja toimimalla ammattieettisesti.

Valinnaisen tutkinnon osan kautta eläintenkouluttaja voi erikoistua eläinten ongelmakäytöksiin tai toimia eläinten käytösneuvojana tai työ- tai kilpailueläinten kouluttajana.

Sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa on lähiopetusta n. 2 päivää kuukaudessa riippuen opiskelijan valinnoista. Koulutus alkaa pakollisilla tutkinnon osilla, joista voi jatkaa eteenpäin valinnaisiin tutkinnon osiin. Lähijaksot ovat käytännönpainotteisia. Etäjaksoilla opiskellaan verkkoympäristössä (It’s learning, Teams) sekä itsenäisesti. Muu aika on työssäoppimista alan työpaikoilla, koulutusprojektien tekemistä ja eläinten kouluttamista.

Koulutuksen kesto on hieman yli vuosi valinnoista riippuen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan HOKS, jossa suunnitellaan opinnot opiskelijan aiemman osaamisen ja valintojen perusteella. Näytöt tehdään koulutuksen aikana ja/tai lopussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto

Kustannukset

600€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Koiralähtöinen verkkokoulutus

Varaa paikkasi 24.1.2022 alkavasta koulutusohjaajan live-verkkokoulutuksesta tai omatoimisesta verkkokoulutuksesta, jonka voit aloittaa vaikka heti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoidon erikoisammattitutkinto | Eläinten kouluttamisen osaamisala täytä seuraavat tiedot: