Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kokkola
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala

 Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat sihteerin tai assistentin tehtävissä julkisella sektorilla, liike-elämässä mm. myynnin tai kiinteistösihteerin tehtävissä tai yhdistystoiminnassa ja haluavat päivittää tai syventää osaamistaan jollakin työnsä osa-alalla sekä sellaisille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään ao. tehtäviin esimerkiksi terveydenhuollon osastosihteereiksi.

Koulutus sopii henkilöille, joilla on aikaisempaa tehtävää soveltuvaa koulutusta tai henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta. Tarvittaessa pyrimme tukemaan soveltuvan työssäoppimis- tai oppisopimuspaikan hakemisessa.

Sisältö

Koulutuksen sisällössä huomioidaan nykyinen osaamisesi ja tavoitteesi ja sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä. Voit suorittaa koko tutkinnon, joka koostuu kolmesta tutkinnon osasta (yksi pakollinen ja kaksi valinnaista) tai valita vaikka vain yhden tutkinnon osan.

Opintokokonaisuutesi voi koostua esim. seuraavista tutkinnon osista:

Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
Assistentti- ja sihteerityön palvelut, 60 osp
Liiketoiminnan tukipalvelut, 60 osp tai Projektin hallinta 60 osp tai Terveydenhuollon sihteeripalvelut, 60 osp

Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi myös tutkinnon osa myynnin ja markkinoinnin tai taloushallinnon alalta.

Koulutus on erittäin työssäoppimisvaltaista monimuotokoulutusta sisältäen keskimäärin 1-2 koulutuspäivää kuukaudessa sekä ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista.

Ammattitaito osoitetaan tutkintoon soveltuvissa työtehtävissä työpaikalla tai työssäoppimispaikassa. Koulutus on kestoltaan noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Seuraavaan terveydenhuollon sihteerin koulutukseen hakuaika päättyy 16.12.2022. Muiden alojen sihteerien koulutuksen jatkuva haku. Seuraava Kokkolassa toteutettava terveydenhuollon sihteerien koulutus alkaa helmikuussa 2023.

Terveydenhuollon sihteereiksi hakeutuvilta edellytetään rokotuksia THL:n voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti. Hakijalla on myös oltava oma kannettava tietokone tai tietokone käytettävissä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksen edellytysten täyttyessä tutkinto on maksuton. Muutoin koko tutkinto maksaa 300 € tai yksi tutkinnon osa maksaa 100 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.