Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Musiikkipedagogi (AMK) | päivä- ja monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikkipedagogi (AMK) | päivä- ja monimuotototeutus

Tavoite

Musiikkipedagogin tutkinto  antaa pätevyyden toimia erilaisissa opetus- ja ohjaustehtävissä, muusikkona ja/tai yrittäjänä. Opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen. Instrumenttiopinnot, workshopit, musiikin hahmottamis- ja johtamisaineet sekä luovuutta tukevat kokonaisuudet tarjoavat tukevan pohjan ammattitaidon kehittämiselle – sekä klassisessa että pop/jazz-musiikissa.

Koulutuksen sisältö

Musiikkipedagogin opinnot tähtäävät vahvaan musiikilliseen ja pedagogiseen osaamiseen.

Opinnot sisältävät

  • perus- ja ammattiopintoja
  • vapaasti valittavia opintoja
  • ammattitaitoa edistävää harjoittelua sekä
  • opinnäytetyön.

 Opinnot tarjoavat mahdollisuuksia solmia uusia kontakteja sekä oppia vaihtelevilla tavoilla erilaisissa oppimisympäristöissä. Pedagogiset opinnot kehittävät taitojasi opettajana ja antavat yleisen opettajan pätevyyden.

Opinnot ovat käytännönläheisiä. Opiskeluun sisältyvät projektit voivat olla esimerkiksi erilaisia konsertteja ja ooppera- tai musikaaliesityksiä.

Instrumenttiopintoihisi voit sisällyttää esimerkiksi mestarikursseja, liediä ja kamarimusiikkia sekä workshoppeja.

Musiikkipedagogien harjoittelu on pääosin opetusharjoittelua, jonka voit suorittaa esimerkiksi musiikkialan oppilaitoksissa ja tutkinto-ohjelman Harjoitusmusiikkiopistossa. Varhaisiän musiikinopettajan työhön voit tutustua Muskaristudiossa. Tyypillistä harjoittelua ovat myös erilaiset esiintymiset, projekteihin osallistuminen ja niiden ohjaaminen sekä tapahtumien järjestäminen. Kansainvälistä osaamistasi voit lisätä suorittamalla opintoja tai harjoittelua yhteistyökorkeakouluissamme ulkomailla.

Hankit yrittäjyyden perusvalmiudet opintoihin liittyvissä käytännön projekteissa. Samalla saat valmiudet oman osaamisesi tuotteistamiseen, markkinointiin ja myymiseen. JAMK tarjoaa lisäksi erinomaiset mahdollisuudet syventää yrittäjyysosaamistasi aina oman yrityksen perustamiseen asti.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Yksiköitä ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö sekä teknologiayksikkö. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMK tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. JAMKilla on kiinteät suhteet alueen yrityksiin...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Arvioinnit
Musiikkipedagogi (AMK) | päivä- ja monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: