AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi (AMK) | palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Restonomi (AMK) | palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Opiskele restonomiksi verkossa! Palveluliiketoiminnan monimuoto-ohjelmassa kehityt palveluliiketoiminnan ammattilaiseksi kestävään gastronomiaan ja vastuullisuuteen painottaen.

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma tarjoaa halutessasi mahdollisuuden käynnistää opintojen aikana oma yritystoiminta yksilöllisen yrittäjyyspolun avulla. Palveluliiketoiminnan restonomikoulutuksessa henkilökohtainen opintopolkusi rakentuu oman oman urasuunnitelmasi ja ammatillisen kiinnostuksesi pohjalta monialaiseksi. Opiskeluun kuuluvat olennaisina myös alan yrityksiin tehtävät kehittämisprojektit, työelämäyhteistyö sekä kansainväliset Study Tourit.

Opiskelijat hyödyntävät laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoamme ja heillä on mahdollisuus suorittaa osa tutkinnostaan ulkomailla partneriverkostossamme. Verkostoituneella, aktiivisella ja kansainvälisellä restonomilla on kysyntää!

Kestävä gastronomia

Kestävän gastronomian opinnoissa pääset kokemaan ja näkemään ruokaketjun pellolta pöytään. Opit ymmärtämään ruokaan liittyvää liiketoimintaa teollisuudesta ravintoloihin, ruokakulttuuria, ruuan laatua ja vaikutusta hyvinvointiin sekä ruoan tuotantotapoja.

Katsot ruokaa sekä paikallisesta että maailmanlaajuisesta näkökulmasta. Huomaat, että vastuullisuus on tärkeää sekä kuluttajalle että tuottajalle ja myös merkittävä kilpailuvaltti yrittäjälle. Elintarvikeala on myös isoa globaalia bisnestä! Tapahtumien järjestäminen, opintomatkat ja yritysvierailut ovat olennainen osa opintojasi. Tällä reseptillä sinusta tulee ruoka-alan vastuullinen kehittäjä!

Globaali kilpailu ja muuttuvat kulutuskäyttäytymisen trendit palvelualalla vaativat alan osaajilta innovatiivisia ratkaisuja. Koulutuksessa painottuvat palvelutuotteiden myynti, asiakaslähtöisyys, elämystuotanto sekä vastuullinen liiketoiminta.

Think outside the box! Ensimmäisen opintovuoden aikana käyt tutoropettajan kanssa uraohjauskeskustelun, jossa teette yksilöllisen urapolkusi suunnitelman. Voit yhdistellä rohkeasti opintoja eri suuntautumisista ja muiden alojen tarjonnasta. Valtakunnallinen verkkotarjonta kaikkien ammattikorkeakoulujen kanssa mahdollistaa laajan valintamahdollisuuden erikoistua juuri sinun uratavoitteen suuntaisesti.

Lähde: Opintopolku.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu