Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus | omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus | omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö | YAMK

Hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus, Savonia-ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK), kliininen asiantuntija, omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö

Kliininen asiantuntija – Omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö koulutuksen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoista osaajia sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatehtäviin.  Koulutuksen aikana laajennat vaativan erityistason osaamistasi ja saavutat koulutuksessa kansainvälisen laajavastuisen asiantuntijan (Nurse Practitioner, Advanced Practice Nurse, Advanced Clinical Practitioner) osaamistavoitteita vastaavan osaamisen. 

Valmistuttuasi sinulla on valmiudet toimia itsenäisesti kliinistä erityisosaamista vaativissa laajennetuissa asiantuntijatehtävissä, uudistaa ja kehittää kansansairauksia sairastavan potilaan sekä hänen läheistensä palveluita ihmislähtöisesti ja näyttöön perustuen kansansairauksien hoidon ja ehkäisyn eri toiminta-alueilla. Laajavastuisen asiantuntijan roolissa tunnusomaisia piirteitä ovat aikaisempaa itsenäisempi työrooli, koordinointi- ja konsultaatiotehtävät sekä näyttöön perustuvan toiminnan kehittäminen omassa työssä ja työyhteisössä. Keskeistä on tunnistaa kansansairauksia sairastavan potilaan hoidon tarpeet ja palvelukokonaisuus sekä hallita palveluohjaus asiakkaan ja hänen läheistensä tarpeisiin vastaamisessa.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus | omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kolme vuotta sosiaali- ja terveysalan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Kaikki opiskelijat valitaan ennakkotehtävän perusteella (max. 100 p). Tehtävästä on saatava vähintään 20 pistettä voidakseen tulla valituksi. Tehtävässä selvitetään hakijan motivaatiota, opiskeluedellytyksiä ja kehittämisvalmiuksia.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK), hoitotyön kliininen asiantuntija

Ensihoitaja (ylempi AMK), Kätilö (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus | omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan hoitotyön kliinisen asiantuntijan koulutus | omahoidon tukeminen ja kansansairauksien hoitotyö | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: