Estenom (YH) | dagstudier

Yrkeshögskolan Novia
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Estenom (YH) | dagstudier

Utbildningen ger en kandidatexamen inom skönhet och kosmetika, skönhetsvård och är ett kreativt och skapande yrke. Estenomen får kompetens inom stil och utseende, hår- och hudvård, makeup, hårdesign, entreprenörskap, kundservice, fotografering, produktkunskap och kosmetika. De kompetenser som utbildningen erbjuder är breda inom skönhetsbranschens ämnen och ger estenomen möjlighet att utföra olika uppgifter i varierande arbetsmiljöer. Estenomen skapar estetiska och visuella helheter för kunder eller modeller enligt arbetsuppgift. Målet är att påverka det inre välbefinnandet för kunderna genom externa förutsättningar, dvs. utseende.

Skönhetsbranschen är en framåtsträvande, trendmedveten och kreativ bransch, vilken skapar nya arbetsmöjligheter genom utveckling och förändring. Branschen ger estenomen möjlighet att arbeta på olika sätt med kunder, antingen direkt eller indirekt för mindre eller större företag eller som egenföretagare eller frilansare.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Estenom (YH), Estenomi (AMK)

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novias verksamhetsområde finns längs den finlandssvenska kusten och har campus i Vasa, Åbo, Raseborg och Jakobstad. Med 4 500 studerande är Novia den största svenskspråkiga yrkeshögskolan i Finland. Novia har ett tätt samarbete med näringslivet och har ett aktivt...


Lue lisää oppilaitoksesta Yrkeshögskolan Novia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Yrkeshögskolan Novia

Wolffskavägen 31
65200 Vasa

Arvioinnit
Estenom (YH) | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.