AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Terveydenhoitajana kohtaat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Työsi ydintä on yksilöiden, perheiden, yhteisöjen ja väestön terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen. Työssäsi terveydenhoitajana tunnistat myös riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä ja tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin.

Terveydenhoitajan tutkinto antaa pätevyyden työskennellä myös sairaanhoitajana (AMK) Suomessa ja muualla Euroopan unionin alueella.

Terveydenhoitajat työskentelevät mm. lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, työterveyshuollossa tai ikäihmisten parissa. Voit toimia myös terveydenhoitotyön asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja kehittämisprojekteissa.

Terveydenhoitajakoulutus antaa tulevaisuuden osaamisvalmiuksia

Hoitotyön osaamisen lisäksi opit opiskelun aikana myös hyödyntämään terveydenhoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu