AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

letkuja ja lab logo

Näetkö itsesi tulevaisuudessa työskentelemässä yksilöiden ja perheiden parissa ja samalla edistämässä koko väestön terveyttä? Tule rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon ja hanki laaja-alaiset valmiudet tulevaisuuden terveydenhoitajan työtehtäviin!

Terveydenhoitajana osaat edistää laaja-alaisesti eri-ikäisten ihmisten ja perheiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tunnet alan teorian ja hoitotyön käytännöt ja osaat soveltaa niitä vaihtelevissa asiakastilanteissa. Tunnistat riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä. Tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin.

Opintoihisi sisältyy myös yleissairaanhoitajan opinnot, joten tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus valita työpaikkasi mielenkiintosi mukaan niin sairaanhoidon kuin terveydenhoidon laajasta kentästä.

Terveydenhoitajan on osattava toimia sekä itsenäisesti että asiantuntijana yhteistyössä monialaisten ja moniammatillisten tiimien kanssa. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Terveydenhoitajana työskentely edellyttää sinulta riittävää psyykkistä ja fyysistä terveyttä ja toimintakykyä, koska työssäsi kohtaat muuttuvia tilanteita ja vastaat potilasturvallisuudesta.

Terveydenhoitotyön opiskelua monipuolisesti

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutus antaa sinulle hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia niin hoitotyön kuin terveydenhoitotyön asiantuntijana.

Terveydenhoitajakoulutuksessa opiskelusi tapahtuu pääsääntöisesti kampuksella arkipäivisin. Yhteisöllinen opiskelu luo verkostoja ja työelämässä tärkeitä yhteistyötaitoja. Ajoittaiset verkko-opintojaksot ja verkko- ja lähiopetusta yhdistävät opintojaksot tuovat vaihtelua ja joustoa opiskelumenetelmiin ja aikatauluihisi. Opintojakson aikataulut saat tietää lukukauden alussa.

Terveydenhoitajakoulutuksesta iso osa on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä. Ammatillinen harjoittelu edellyttää sinulta kokoaikaista opiskelua. Opiskeluun sisältyy myös erilaisia itsenäisesti tai pienryhmissä laadittavia oppimistehtäviä.

Terveydenhoitajan (AMK) tutkinto antaa pätevyyden toimia niin sairaanhoitajana kuin terveydenhoitajanakin kaikkialla Euroopan unionin alueella.

LAB-ammattikorkeakoulussa ihmisten erilaisuus ja moninaisuus nähdään rikkautena ja jokaista ihmistä arvostetaan riippumatta hänen taustastaan tai asemastaan. Koulutuksen aikana saat valmiuksia asiakkaiden ja työyhteisöjen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen.

Terveydenhoitajakoulutus antaa tulevaisuuden osaamisvalmiuksia

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijana kehität ammattitaitoasi niin, että uudet asiat rakentuvat jo olemassa olevan osaamisen perustalle. Koulutus sisältää terveydenhoitotyön ja yleissairaanhoitajan (AMK) opinnot. LABin terveydenhoitajakoulutus painottuu vahvaan käytännön osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen modernissa simulaatiokeskuksessamme.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana perehdyt turvalliseen ja eettiseen hoitotyöhön teoriassa, käytännön harjoituksissa sekä oikeissa asiakas- ja potilastilanteissa. Tämän ohella vahvistat tiedonhankinnan ja viestinnän osaamistasi.

Hoitotyön osaamisen lisäksi opit opiskelun aikana myös hyödyntämään terveydenhoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Terveydenhoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Opiskelu tapahtuu oikeissa työelämäympäristöissä, mutta myös yhteisellä kampuksella ja verkkoympäristössä. Opintojen aikana voit toimia erilaisissa työelämän kehittämistehtävissä, joissa kokeillaan uusia asiakaslähtöisiä palveluja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Monikulttuurista osaamista saavutat kotikansainvälistymällä kampuksillamme, sillä LAB on aidosti kansainvälinen korkeakoulu. Arvokasta kansainvälistä osaamista voit hankkia myös osallistumalla kansainvälisiin hankkeisiin ja opiskelijavaihtoihin.

Opintojen rakenne

Terveydenhoitaja (AMK) tutkinto on 240 opintopistettä. Terveydenhoitajakoulutuksen opinnot muodostuvat LABin yhteisestä ydinosaamisesta, sairaanhoidon ammatillisesta ydinosaamisesta ja terveydenhoitotyön täydentävästä osaamisesta.

  • LABin yhteinen ydinosaaminen, 15 opintopistettä.
  • Ammatillinen ydinosaaminen, 165 opintopistettä, josta ammattitaitoa edistävää ohjattua harjoittelua on 90 opintopistettä.
  • Terveydenhoitotyön osaaminen, 75 opintopistettä, josta ammattitaitoa edistävää ohjattua harjoittelua on 35 op.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu