Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Talotekniikka | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | Talotekniikka | monimuotototeutus

Talotekniikan tutkinto-ohjelma on monimuotokoulutus, jossa perehdyt erityisesti kiinteistöjen LVI-talotekniikkaan ja hankit hyvät valmiudet lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtojärjestelmien suunnitteluun sekä niiden rakentamiseen, hallintaan ja kehittämiseen. Opiskelu pyrkii kuvaamaan todellisia työelämän haasteita, joita valmistunut ammattilainen päivittäisessä työssään ratkaisee. Koulutuksen aikana tutustutaan laajasti talotekniikkajärjestelmiin ja -laitteisiin sekä opitaan arvioimaan niitä kriittisesti.

Talotekniikan insinöörinä olet luomassa terveitä ja energiatehokkaita rakennuksia, joissa on huomioitu vesijärjestelmien turvallisuus, sisäilman terveellisyys, vaihtoehtoiset lämmitysratkaisut sekä kiinteistöjan automaatio ja älykkäät ohjaukset. Talotekniikan osaamista tarvitaan sekä uudis- että korjausrakentamisessa ja yhä enemmän myös kiinteistöjen käytössä ja ylläpidossa. Suunnittelu-, asiantuntija- ja esimiestehtävien lisäksi talotekniikan insinöörit työskentelevät laitevalmistuksessa ja myynnissä sekä valvonta- ja viranomaistehtävissä.

Opinnot tähtäävät monipuoliseen tekniikka-, talotekniikka- ja LVI-osaamiseen.

Opinnot muodostuvat seuraavasti: perus- ja ammattiopinnot (180 op), vapaasti valittavat opinnot (15 op), harjoittelu (30 op) ja opinnäytetyö (15 op).

Monimuotototeutuksen lähiopetustunnit ajoittuvat pääsääntöisesti joka viikko perjantaisin klo 8:15 – 17:00. Lisäksi joinain viikkoina on lähiopiskelu tai verkkotunteja lauantaisin tai torstai-iltaisin. Lisäksi opiskelu edellyttää säännöllistä opiskelua itsenäisesti.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Talotekniikka | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele talonrakentajaksi!

Opiskele rakennusalan perustutkinto – hae koulutukseen jatkuvassa haussa!