Sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan koulutus | YAMK

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Talotekniikan koulutus | YAMK

Talotekniikan ylempi tutkinto-ohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka olet suorittanut talotekniikan, LVI- tai sähköalan insinööri (AMK) -tutkinnon ja työskentelet talotekniikan eri tehtävissä. Sen tavoitteena on kehittää yhteistoiminnallisesti niitä valmiuksiasi, joita tarvitset uusien teknologisten kokonaisratkaisujen ja palveluiden tuomiseen kiinteistöihin niin, että niiden käyttäjät saavat entistä toimivampia, terveellisempiä ja resurssitehokkaampia toimintaympäristöjä.

Tutkinto-ohjelman tavoitteena myös on, että sen suoritettuasi sinulla on tietoja ja taitoja toimia alan kehittäjänä vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä sekä syvällinen kuva ammattialasta, sen asemasta työelämässä ja yhteiskunnallisesta merkityksestä. Tavoitteena on vahvistaa valmiuksiasi seurata ja eritellä alan tutkimustiedon ja ammattikäytännön kehitystä. Lisäksi tavoitteena on lisätä valmiuksiasi elinikäiseen oppimiseen ja jatkuvaan oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä vahvistaa viestintä- ja kielitaitoasi ja valmiuksiasi kansainväliseen toimintaan ja yhteistyöhön.

Koulutuksen sisältö

Opinnot koostuvat koko talotekniikan alaan liittyvistä ajankohtaisista teemoista ja niihin liittyvistä kehitys- ja uudistarpeista, kuten rakennetun ympäristön hiilineutraalisuus, terveellisyys ja toimivuus, monipuoliset  energiaratkaisut kiinteistöissä, kiinteistöjen automaatio ja hallinta sekä tieto- ja olosuhdemallennuksen laaja hyödyntäminen. Lisäksi opinnoissa osana on mahdollisuus laajentaa omaa talotekniikan alan liiketoimintaosaamistasi, kuten palveluliiketoiminnan kehittämistä tai johtamis- ja esimiestaitojasi. 

Opintoihin kuuluu noin 30 lähiopetuspäivää, jotkat sijoittuvat torstai-, perjantai- ja osin lauantaipäiville.

Lähijaksoilla on asiantuntijaluentoja ja  harjoitustyöseminaareja. Merkittävän osan opetustuntien lisäksi muodostavat yhteistoiminnallisesti ryhmissä tehtävät teemoihin liittyvät kehitys- ja tutkimustehtävät.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Talotekniikan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele talonrakentajaksi!

Opiskele rakennusalan perustutkinto – hae koulutukseen jatkuvassa haussa!