Sivuston käyttötapa: Mobiili

Medianomi (AMK) | graafinen suunnittelu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Lahti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | graafinen suunnittelu | päivätoteutus

Tavoite

Graafinen suunnittelija on visuaalisesti vahva ja monipuolinen luovan alan osaaja.

Saat opinnoistasi osaamisen monipuolisiin media-alan työtehtäviin esimerkiksi markkinointiviestinnän, visuaalisen ilmeen suunnittelun, brändäämisen, kuvittamisen, sarjakuvan, animaation, informaatiomuotoilun, kirjainmuotoilun tai peli-, käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelun parissa. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi viestintä- tai mainostoimisto, muotoilutoimisto, mediatalo, kustantamo, pelifirma ja palvelumuotoiluun erikoistunut toimisto Suomessa tai ulkomailla.

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet luovassa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Uuden kampuksemme tilat ja laitteet mahdollistavat monialaisen, ajanmukaisen oppimisen. Opinnoissasi hankit ja kehität ammatissa tarvittavia taitoja, kuten luovuutta ja visualisointikykyä, ammatillisia viestintätaitoja sekä yleissivistystä – usein reaalimaailman hankkeissa, yritysyhteistyössä. Opit omaksumaan alan nopeat muutokset ja kehittämään omaa osaamistasi. Voit myös laajentaa ammatillista osaamistasi lähtemällä kansainväliseen opiskelijavaihtoon ulkomaille.

Sisältö

Koulutus toteutetaan toimintaympäristössä, jossa luovalla yhteisöllä ja yhteisöllisyydellä on suuri merkitys. Uudet tilat ja laitteet mahdollistavat monipuolisen ja ajanmukaisen oppimisen, joka tapahtuu kiinteässä yhteydessä työelämään. Valmistuneet huippuammattilaiset ovat mukana opetuksen kehittämisessä ja toteutuksessa sekä tekevät kanssasi työelämäprojekteja ja hankkeita. Näin jo opintojen aikana rakennat ammatillista verkostoa ja ymmärrystä visuaalisten suunnittelijoiden moninaisiin ja muuttuviin työprosesseihin ja tehtäviin.

Voit rakentaa kiinnostuksesi mukaista asiantuntijuutta ja oppia uusia työtapoja, ohjelmistoja ja laitteita monialaisissa oppimisympäristöissä. Ammattiopintojesi lisäksi voit kasvattaa ammattiosaamistasi täydentävän osaamisen sisällöillä. Henkilökohtaisen tutoroinnin avulla sinua ohjataan kehittämään omia vahvuuksiasi niin, että osaamisesi on kilpailukykyistä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK), graafinen suunnittelu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti

Arvioinnit
Arvioinnit
Medianomi (AMK) | graafinen suunnittelu | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit