Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi | liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lappeenranta
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi | liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Tavoite

Liiketalouden ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja. Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville tradenomeille, kauppatieteiden kandidaateille ja restonomeille.

Koulutukseen hakevalla pitää olla liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopistettä liiketalouden korkeakoulutasoisia opintoja. Lisäksi vaaditaan riittävää työkokemusta liiketalouden alalta.

Koulutuksen sisältö

Opintojen keskeisiä teemoja ovat esimies- ja johtamisosaaminen sekä laskentatoimi ja juridiikka. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon ja saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Lähiopetusta on yleensä noin kolmen viikon välein, ja lähijaksot kestävät perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään (pe klo 14–19, la klo 9–15).

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi | liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit

Tradenomi | liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: