Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master's Programme in Nano and Radio Sciences

Aalto-yliopisto
Length: 2 years
Language: English
Study allowances: Yes
Start date: Fall
Study pace: Full time
Location: Espoo

Master's Programme in Nano and Radio Sciences

Micro- and Nanotechnology


Master's Programme in Nano and Radio Sciences

Master’s Programme in Nano and Radio Sciences offers the students fundamental knowledge in areas of micro- and nanosciences, micro- and nanoelectronic circuit design, advanced materials and photonics, radio science, and space science & technology. The programme approaches engineering studies from both industrial and scientific perspectives.

Studies in Nano and Radio Sciences

The programme offers five major options:

  • Advanced Materials and Photonics
  • Micro- and Nanoelectronic Circuit Design
  • Micro- and Nanosciences
  • Radio Science
  • Space Science and Technology

Career Options

The programme offers substantial knowledge and skills to work as an expert in the chosen field. All majors are linked to ongoing research within various research groups in the departments. Thus, one option is to continue the studies as a researcher and a graduate student towards a doctoral degree.

Nano and Radio Sciences

Maisteriohjelma tarjoaa syvällistä tietoa mikro- ja nanoteknologian alalla. Ohjelma lähestyy tekniikkaa sekä teollisuuden että tieteen näkökulmista.

Kiinnostuitko opiskelusta Aallossa?

Voit tilata Aalto-yliopiston uutiskirjeen täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, niin saat lisätietoa hakemisesta, opiskelusta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Admission requirements

An appropriate Bachelor's degree or an equivalent qualification.

Degree / diploma

Master of Science (Technology) | Diplomi-insinööri 

Koulutuksen järjestäjä: Sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan korkeakoulu

engl. School of Electrical Engineering

School of Electrical EngineeringAalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulussa tehdään niin perus- kuin soveltavaakin tutkimusta ja annetaan korkealaatuista insinöörikoulutusta sekä suomalaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Sähkötekniikan korkeakoulussa sähkötekniikka, luonnontieteet ja informaatioteknologia punoutuvat yhteen älykkäiksi järjestelmiksi, jotka lisäävät hyvinvointia ja säästävät energiaa. Yhteinen nimittäjäsähkötekniikan korkeakoulun hankkeille aina erilaisista vanhusten hoivapalveluista avaruusrobotteihin on korkea laatu.

Seitsemän laitosta

Koulun seitsemän laitoksen tutkimusalueet kattavat muun muassa automaatio- ja systeemitekniikkaa, sähkötekniikkaa ja tietoliikennetekniikkaa sekä tehoelektroniikkaa, langatonta tietoliikennetekniikkaa ja bioinformaatioteknologiaa.

Sähkötekniikan korkeakoulu rakentuu Teknillisen korkeakoulun (TKK) 160-vuotiseen historian perustalle. Korkeakoulu on yksi neljästä itsenäisestä tekniikan koulusta uudessa Aalto-yliopistossa, joka aloitti toimintansa vuonna 2010. Aalto-yliopisto muodostettiin yhdistämällä Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu.

Otaniemen kampus

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulujen kampusalue sijaitsee Espoon Otaniemessä, joka on yksi Pohjoismaiden suurin korkean teknologian keskittymä. Otaniemessä sijaitsee myös Teekkarikylä, jossa asuu yli 2000 opiskelijaa.

Otaniemi Campus

Request information

Do you want more information about studies in Aalto University? Sign up for newsletter here!

You will receive more information about admissions, student projects and student life.

Errors
Business and economics
Arts and design
Science, technology, engineering and architecture

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto


Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi