🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Koristele juhlapöytä kukkasin - nyt juhlitaan!

Keuda, paikassa Mäntsälä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koristele juhlapöytä kukkasin - nyt juhlitaan!

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Työvälineitä juhlakoristelun suunnitteluun ja toteuttamiseen

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa ammatillinen juhlakoristeluiden floristinen osaaminen. Koulutuksen suoritettuasi osaat suunnitella ja toteuttaa floristisen koristeluprosessin asiakkaalle ammattimaisesti alusta loppuun. Koulutuksen aikana perehdyt kattauksen ja tapakulttuurin yksityiskohtiin ja toteutat istuttavan pöydän juhlakoristelun ja kattauksen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Koulutuksen aikana hyödynnetään ympäristöystävällisempiä tekniikoita vaihtoehtoina kukkasienitekniikalle. Seuraavan kerran koulutus toteutetaan keväällä 2025.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Juhlakoristelun suunnitteleminen ja toteuttaminen (30 osp). Tutkinnon osa Puutarha-alan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

30 osaamispistettä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää viisi kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Puutarha-alan perustutkintoon.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Mäntsälä, Saaren kartano

Ajankohta

Koulutus alkaa 8.8.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opetuskerrat ovat:
to 8.8.2024 Teams-etäopetusta klo 8.15 – 13.45
to 15.8.2024 Teams-etäopetusta klo 8.15 – 15.45
ke 28.8.2024 lähiopetusta klo 8.15 – 13.45 Floristiikkatalo
to 29.8.2024 lähiopetusta klo 8.15 – 15.45 Floristiikkatalo

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 7.5.2024 ja päättyy 29.7.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Näriäinen Tuija

Opettaja

+358504397656

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koristele juhlapöytä kukkasin - nyt juhlitaan!, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koristele juhlapöytä kukkasin - nyt juhlitaan!? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu