Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa)

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Päivä-monimuotokoulutus
Kerava
Ammatillinen koulutus
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa)

Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksessa työskenteleville päiväkotiapulaisille. Koulutuksesta saat lisäosaamista lapsen kehityksen huomioimiseen arjen toiminnoissa, lapsen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä varhaiskasvatuksen päivittäisen toiminnan toteuttamiseen varhaiskasvatussuunnitelman mukaan.

Koulutuksessa korostuu vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot. Lähitapaamisissa pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden vastaavaa työtä tekevien kanssa. Hankit lisäosaamista, uusia ideoita ja työkaluja arkeen.

Saat lisäosaamista päiväkotiapulaisen työhön ja mahdollisuuden jatkaa koko perustutkinnon suorittamista.

Opinnot Keudassa

Keudassa saat kannustavan oppimisympäristön loistavalla sijainnilla, jonka yhteydessä on myös opiskelija-asuntola. Opintojen aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kansainväliselle työelämäjaksolle. Voit osallistua myös alan yritysvierailuihin, messuihin, Keudan kahvilatoimintaan, tuotteiden valmistukseen, asiakastapahtumiin ja myymälätyöskentelyyn.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opinnoista ja kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin.

Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinnon osa suoritetaankoulutus- tai oppisopimuksella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksella.

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Esteenä koulutukseen osallistumiselle voivat olla:

  • sellainen psyykkinen tai fyysinen sairaus tai vamma, joka estää käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten psykoottistasoinen oireilu tai vakavasti toimintakykyä laskeva masennus
  • vakava sosiaalisten tilanteiden pelkotila tai viittomisen estävä sairaus tai vamma
  • muu sairaus tai vamma, joka vaarantaa opiskelijan oman tai muiden käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistuvien tai niissä työskentelevien terveyden tai turvallisuuden
  • päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele ohjaamista ja kasvattamista

Tule opiskelemaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto! Valmistut lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Päiväkotiapulainen lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäjänä (tutkinnon osa) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: