Ammattitutkinnot

Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hanki lisää osaamista kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalveluun!

Koulutuksen avulla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalveluihin liittyviä töitä. Huomioit työssäsi työturvallisuuden, työtapahygienian ja ergonomian. Opit työskentelemään myös asiakaspalvelutilanteissa ja monimuotoisessa työyhteisössä työyhteisön jäsenenä. Koulutuksessa käsitellään puhtaus- ja hygieniatasovaatimuksia, laatu- ja puhtaudenmittausta sekä kauppa- ja myymälätilojen siivouksen perusteita. Koulutuksessa hyödynnetään alan tutkimustietoa, tehdään käytännössä pintapuhtauden mittauksia ja analysoidaan tuloksia. Sovellat oppimaasi myös omassa työssäsi kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauden tuottajana.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut (30 osp). Valinnainen tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 2 kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ajankohta

Koulutus alkaa 18.4.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetuspäivät ovat:
18.4.2024, klo 13.00 – 15.00
25.4.2024, klo 13.00 – 15.00

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 10.1.2024 ja päättyy 11.4.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Silvennoinen Paula

Opettaja

+358406107652

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppakeskusten ja myymälätilojen puhtauspalvelut? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu