Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Yksinyrittäjäakatemia

Keuda
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Syksy 2022
   
Monimuotototeutus
Järvenpää
Ammatillisen tutkinnon osat
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Yksinyrittäjäakatemia

Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan toteuttamassa Yksinyrittäjäakatemiassa pääset yrittäjänä kehittämään liiketoimintaasi digitaalisesti, muiden yrittäjien kanssa samalla verkostoituen. Tavoitteena on tarjota sinulle uusia ja innovatiivisia työkaluja, jotta yritystoimintasi kehittyy haluttuun suuntaan.

Koulutuksen lähipäivinä kehität yrityksesi palveluja ja/tai tuotteita, lisäksi työskentelet niiden välillä itsenäisesti. Koko opintojen ajan tukenasi on yksinyrittäjäakatemiaverkosto. Koulutuksessa järjestetään myös sinun tarpeisiisi sopivia ohjaus- ja mentorointitapaamisia.

Opiskelu Yksinyrittäjäakatemiassa on tutkintotavoitteista. Opiskelijana voit suorittaa joko yrittäjyyden ammattitutkinnon kokonaisuudessaan tai vain itseäsi kiinnostavan tutkinnon osan, kuten verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai yrityskaupan suunnittelu ja toteuttaminen. Koulutuksen aikana sinun on mahdollista suorittaa myös muita ammatillista osaamista kehittäviä opintoja.

Opinnot Keudassa

Keudassa saat kannustavan oppimisympäristön loistavalla sijainnilla, jonka yhteydessä on myös opiskelija-asuntola. Opintojen aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kansainväliselle työelämäjaksolle. Voit osallistua myös alan yritysvierailuihin, messuihin, Keudan kahvilatoimintaan, tuotteiden valmistukseen, asiakastapahtumiin ja myymälätyöskentelyyn.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Uskallus, rohkeus ja riskinottokyky
  • Itsenäisyys, organisointitaidot ja luovuus
  • Päättäväisyys ja halu menestyä

Tarkista oppilaitoksen sivuilta seuraava aloitus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yksinyrittäjäakatemia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voidaksesi osallistua koulutukseen sinun tulee toimia yksinyrittäjänä. Sinulla tulee olla toiminnassa oleva yritys ja Y-tunnus. Monimuotokoulutus edellyttää siis työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Koulutusohjelman osallistumismaksu on 450 €.

Tarvitset opinnoissa oman kannettavaa tietokoneen tai älypuhelimen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksinyrittäjäakatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi

Arvioinnit
Yksinyrittäjäakatemia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yksinyrittäjäakatemia täytä seuraavat tiedot: