Caravan-asentajan koulutus (15 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Nurmijärvi
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Caravan-asentajan koulutus (15 osp)

Laajenna osaamistasi matkailuajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen!

Koulutus valmistaa sinut matkailuajoneuvoasentajan tehtäviin. Koulutuksen käytyäsi pystyt tekemään matkailuautojen ja -vaunujen perushuoltoja ja korjauksia.

Koulutuksessa perehdytään laajasti matkailuajoneuvojen tekniikkaan. Koulutuksen sisältö pääpiirteittäin:

Koritekniikka (yleinen) Alusta- ja jarrurakenteet Sähkö- ja elektroniikka Lämmitys, jäähdytys, jääkapit Lisävarusteet Työturvallisuus, työn siisteys Kaasujärjestelmät Ilmastointi 3 kg lupa Tulityökortti Ensiapu 1 SFS6002 Sähkötyöturvallisuus

Koulutuksen käytyäsi voit työllistyä matkailuajoneuvojen huolto- ja korjaustehtäviin.

Suoritettava Matkailuajoneuvojen ja -vaunujen huolto ja korjaus (15 osp) on yksi tutkinnon osa ajoneuvoalan perustutkinnosta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Muodollista pohjakoulutusvaatimusta ei ole, eikä matkailuajoneuvoasentajan työ sisällä fyysisesti kovin raskaita työvaiheita. Ajokortti on välttämätön käytännön työssä. Ennen työllistymistä on tarkoitus varmistaa ajoneuvo-, sähkö- ja kaasualan perusosaaminen.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää korkeintaan puoli vuotta.

Opinnot suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Koulutus toteutetaan sekä Keudan että yhteistyökumppaneiden tiloissa. Kouluttajina toimii sekä Keudan opettajia että ulkopuolisia asiantuntijoita. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Koulutus alkaa marraskuussa 2022 tai yksilöllisesti sopien.

Kysy lisää!

Leinonen Tapani

Opettaja

+358 504 635 094

Nurmijärvi, Lopetie 20

Ristolainen Jaakko

Toimialapäällikkö

+358 503 634 049

Nurmijärvi, Lopetie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Caravan-asentajan koulutus (15 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Caravan-asentajan koulutus (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Caravan-asentajan koulutus (15 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Caravan-asentajan koulutus (15 osp) täytä seuraavat tiedot: