Ammatilliset perustutkinnot

Kyberturvallisuuden ylläpitäminen

Keuda, paikassa Nurmijärvi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kyberturvallisuuden ylläpitäminen

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehity kyberturvaosaajaksi työn ohessa!

Kyberturvallisuuden ylläpitäminen -opinnoissa opit kybertuvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä sekä GDPR:n vaikutuksia yrityksen toimintaan. Osaat opintojen jälkeen testata haavoittuvuuksia ja raportoida niistä. Tunnet erilaisia salausmenetelmiä. Lisäksi ymmärrät ohjelmistojen ja laitteistojen päivityksen merkityksen turvallisuuden kannalta. Pystyt kehittämään yrityksen toimintoja kyberturvan parantamiseksi ja osaat opastaa yrityksen henkilöstöä kyberturva- ja tietosuoja-asioissa.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kyberturvallisuuden ylläpitäminen (30 osp). Tutkinnon osa Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Nurmijärvi, Lopentie 20

Ajankohta

Koulutus alkaa 12.3.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetus on Nurmijärvellä tiistaisin klo 13–18 ajalla 12.3.–28.5.2024. Oppisopimus tai yrittäjän oppisopimus solmitaan maalis–elokuulle 2024. Näyttö on elokuussa 2024. Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 1.1.2024 ja päättyy 29.2.2024. Koulutuksen mahtuu enintään 20 osallistujaa. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Merilehto Heimo

Opettaja

+358503627582

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kyberturvallisuuden ylläpitäminen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kyberturvallisuuden ylläpitäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu