Ammattitutkinnot

Märkätilarakentajan pätevyys

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Märkätilarakentajan pätevyys

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kouluttaudu päteväksi märkätilarakentajaksi iltaopintoina!

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet rakennusten märkätilojen rakentamiseen ja korjaamiseen itsenäisesti ja määräysten mukaisesti. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa talonrakennusalan ammattitutkintojärjestelmän tutkinnon osat laatoitus ja märkätilojen vedeneritykset. Koulutus varmistaa nykyisten ohjeiden ja määräysten mukaisen märkätilojen vedeneristystöiden osaamisen sekä suoriutumisen sertifikaatin edellyttämästä kirjallisesta tentistä ja työnäytöstä.

Tentin ja näyttökokeen hyväksytysti läpäistyäsi voit hakea henkilösertifikaattia Eurofins Expert Services Oy:ltä. Saat myös todistuksen suorittamistasi Talonrakennusalan ammattitutkinnon osista.

Koulutuksen sisältöä:

Märkätilarakenteiden rakennusfysiikan perusteita Märkätilojen vedeneristysmenetelmät Vedeneristyksen alusrakenteet Märkätilojen rakennepiirustukset ja työselitykset Rakentamismääräykset, ohjeet ja valvonta Vedeneristystyöt Märkätilarakentamisen yleiset työvaiheet ja aikataulutus Lattioiden pintavalut ja korjaukset Laattojen kiinnitys ja saumaus: laattojen erityispiirteiden huomioiminen Laatoittamisen työkalut: leikkaaminen ja reikien teko, tasausjärjestelmät Näyttö ja tentti Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Märkätilojen vedeneristykset (40 osp) ja Laatoitus (40 osp). Kaksi tutkinnon osaa Talonrakennusalan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

80 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää neljä kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetusta on tiistaisin ja torstaisin klo 17.00–20.00.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Koski Aki

Opettaja

+358400434376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilarakentajan pätevyys, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätilarakentajan pätevyys? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu