Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Toteuta ammatillinen unelmasi Saksassa!

Hae meille opiskelemaan matkailupalvelujen ammattitutkintoa, joka toteutetaan yhteistyössä yhteistyökumppanimme GCH Hotelgroupin kanssa Saksassa hotellin eri osastoilla. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kansainvälistyä matkailualalla, oppia saksan kieli ja kulttuuri sekä syventää osaamista hotellin vastaanotossa!

Opinnot alkavat tammikuussa 2023 monimuoto-opintoina, ja ensimmäinen suunniteltu työelämässä oppiminen Saksassa on keväällä 2023. Työelämäjaksot Saksassa (kohteet ovat eri puolella maata) ovat pituudeltaan 2–3 kk ja niitä voi sisällyttää opintoihinsa 1–2 jaksoa.

Tämän koulutuksen suorittaneena voit työskennellä kansainvälisisää hotelliketjuissa ympäri maailmaa! Alalle työllistyminen vaatii kielitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja stressinsietokykyä.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet suorittanut esim. matkailu, – ravintola- ja catering-alan tai liiketoiminnan perustutkinnon ja/tai sinulla on esim. restonomikoulutus. Kielitaitovaatimuksina ovat hyvä suomen ja englannin kielen taito. Saksan kielen osaaminen on plussaa, mutta perusteet opiskellaan myös koulutuksen aikana. Kokemus alan asiakaspalvelutehtävistä on edellytys, mutta se voi olla muualtakin kuin hotellista. Tässä koulutuksessa opit kyllä hotellimaailman salat!

Koulutukseen sisältyvät kansainväliset vaihdot Saksassa edellyttävät, että elämäntilanteesi sallii sinun olevan poissa kotoa 2–3 kk kerrallaan. Koulutus on maksuton ja lisäksi voit hakea Erasmus-apurahaa, jolla kustannat itsellesi lennot Saksaan ja ylläpidon. Majoituksesta ja aterioista vastaa Keudan yhteistyökumppani, ja ne ovat sinulle maksuttomia.

Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan matkailualan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena, joka sisältää työelämässä oppimista, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä klo 15.30–19.00 kahtena tai kolmena iltana viikossa muutaman kerran kuukaudessa sekä joitakin kertoja päiväopetuksena. Katso oheinen aikataulu. Huom! aikataulu tarkentuu vielä orientaatiopäivässä! Koulutus alkaa tammikuussa 2023. Koulutusaika on 25.1.–22.12.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aiemmin hankkimasi osaaminen. Koko tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Voit myös sisällyttää tutkintoon yhden ammatillisen tutkinnon osan ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta. Tämä toteutus koostuu seuraavista:

Matkailun asiakaspalvelutehtävissä toimiminen (50 osp) Hotellin vastaanotossa toimiminen (45 osp) Kokous- tai kongressipalvelutehtävissä toimiminen (25 osp) tai Hotellin puhtauspalveluissa toimiminen (25 osp) Matkailun asiakasneuvonta- ja myyntipisteen hoitaminen (30 osp)

Kysy lisää!

Kilpinen Sari

Opettaja

+358 505 941 835

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu