Ammatilliset perustutkinnot

Näytösehostus (15 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Näytösehostus (15 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Hae opiskelemaan erikoisehostusta ja maskeerauksen perusteita!

Oletko jo hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen ja olet kiinnostunut erikoisehostamisesta ja/tai maskeerauksesta? Tai löytyykö sinulta harrastuneisuutta maskeerauksesta? Onko työelämä ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely sinulle tuttua? Hae meille opiskelemaan erikoisehostusta ja maskeerauksen perusteita.

Keudassa Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon paikallisesti tarjottava, valinnainen tutkinnon osa Näytösehostus (15 osp) antaa sinulle valmiuksia erikoisehostusten tekemiseen. Näytösehostus toimii siltana Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon kuuluvien tutkinnon osien opintoihin: Maskeerauksen toteuttaminen tuotannossa (35 osp) ja Erikoismaskeerauksen toteuttaminen (35 osp). Keudassa voit myös suorittaa koko Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon.

Tutustu Näytösehostus -tutkinnon osan sisältöön Tutustu Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Näytösehostuksen tutkinnon osan suorittaminen edellyttää, että olet jo hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen ja kiinnostunut erikoisehostamisesta ja maskeerauksesta.

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon kuuluvat maskeerauksen tutkinnon osat suorittaaksesi tarvitset työpaikan, jossa pystyt hankkimaan osaamista aidossa työympäristössä ja myös näyttämään osaamistasi. Maskeeraajana työskentelet teatterissa, televisiossa, erilaisissa elokuvatuotannoissa, valokuvauksissa ja muotinäytöksissä. Maskeeraajalta vaaditaan hyviä kädentaitoja, visuaalista ja taiteellista näkemystä. Maskeeraajan ammattitaitoon kuuluvat myös muodin, trendien ja niiden vaihteluiden tunteminen eri aikakausina.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää neljä kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.30–14.00. Näiden lisäksi opinnot sisältävät itsenäisiä tehtäviä, verkko-opintoja ja työelämässä oppimista. Koulutus alkaa orientoivalla osuudella 8.11.2023 klo 8.30. Jos olet jo alan työssä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Näytösehostus (15 osp) -koulutus on maksuton.

Opintojen alussa hankit omalla kustannuksella henkilökohtaiset työvälineet ja työasun. Opinnot edellyttävät oman tietokoneen käyttömahdollisuutta.

Maskeerauksen tutkinnon osien suorittaminen (Maskeeraus tuotannossa 35 osp ja Erikoismaskeerauksen toteuttaminen 35 osp) maksaa 100 € tutkinnon osaa kohden.

Miten haen?

Hae koulutukseen viimeistään 15.10.2023 täyttämällä hakulomake tällä sivulla. Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja haastattelun perusteella. Ryhmään valitaan noin 18 opiskelijaa.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Bull Minna-Maija

Opettaja

+358504150952

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näytösehostus (15 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näytösehostus (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu