Ammatilliset perustutkinnot

Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Voit hakeutua tähän muuntokoulutukseen, jos olet aiemmin suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon ja sinulla on vähintään kolme vuotta työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Tämän tutkinnon osan suoritettuasi olet kelpoinen varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018).

Suoritettava Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp) on yksi tutkinnon osa Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta. Tutkinnon osassa perehdytään varhaiskasvatussuunnitelman käyttämiseen työvälineenä päiväkodissa, yksilön ja ryhmän ohjaamiseen sekä pedagogisen tiimin jäsenenä toimimiseen.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Opinnot toteutetaan verkkokoulutuksena, joka sisältää kolme Teams-tapaamista (9.1.2024, 30.1.2024 ja 13.2.2024 klo 16.30–20.00) ja itsenäistä opiskelua verkossa. Verkko-opetuksen lisäksi opintoihin kuuluu näyttö sekä tarvittaessa työpaikalla oppimista. Koulutus alkaa 9.1.2024. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Koulutukseen hakeutujalla tulee olla suoritettuna perhepäivähoitajan ammattitutkinto TAI kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon perhepäivähoidon osaamisala sekä varhaiskasvatuksen työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Terveydentilavaatimukset

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Rikostaustaote

Rikostaustaote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Hae koulutukseen viimeistään 15.12.2023.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Packalen Satu

Opettaja

+358504150949

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu