Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)

Voit hakeutua tähän muuntokoulutukseen, jos olet aiemmin suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon ja sinulla on vähintään kolme vuotta työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Tämän tutkinnon osan suoritettuasi olet kelpoinen varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018).

Suoritettava Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp) on yksi tutkinnon osa Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta. Tutkinnon osassa perehdytään varhaiskasvatussuunnitelman käyttämiseen työvälineenä päiväkodissa, yksilön ja ryhmän ohjaamiseen sekä pedagogisen tiimin jäsenenä toimimiseen.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Opinnot toteutetaan verkkokoulutuksena, joka sisältää kolme Teams-tapaamista (klo 16.30–20.00) ja itsenäistä opiskelua verkossa. Verkko-opetuksen lisäksi opintoihin kuuluu näyttö sekä tarvittaessa työpaikalla oppimista. Koulutus alkaa seuraavan kerran syksyllä 2023. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Packalen Satu

Opettaja

+358 504 150 949

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Perhepäivähoitajasta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi (30 osp) täytä seuraavat tiedot: