Ammatilliset perustutkinnot

Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opi valmistamaan kiertotaloustuotteita!

Koulutuksessa opit ymmärtämään mitä kiertotalous on ja miten se vaikuttaa tekstiili- ja muotialaan tulevaisuudessa. Opit miten voit itse soveltaa kiertotalouden luomia uusia toimintamuotoja omassa ammatissasi. Opit käytännön toimintatapoja, joiden kautta

osaat suunnitella ja toteuttaa uusiotuotteita erilaisista ylijäämämateriaaleista kuvata ideoitasi ja tuotteistaa niitä ammattimaisesti ymmärrät yrittäjämäisesti toimimisen perusperiaatteet osaat arvioida ja kehittää omaa toimintaasi kestävyysperiaatteiden mukaisesti.

Koulutuksen aikana suoritat yhden tai useamman tutkinnon osan tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta:

Tekstiili- ja muotialan kiertotaloustuotteen valmistaminen Tekstiili- ja muotialan tuotteiden korjaaminen ja muokaaminen Erikoismateriaalien ja -tekniikoiden käyttäminen.

Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tai liittää tutkinnon osan johonkin muuhun perustutkintoon.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka harrastat ompelua tai työskentelet tekstiili- ja muotialalla ja haluat oppia lisää tai syventää osaamistasi kiertotaloustuotteiden valmistamisesta. Koulutus antaa laajan ymmärryksen alamme kehitystarpeista sekä siitä miten erityyppisiä ylijäämä jakeita voi hyödyntää ammattimaisesti.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan kontaktiopetuksena Remake eko -ompelimon tiloissa Keravalla osoitteessa Kivisillantie 12. Pääset oppimaan todelliseen ompelimo-ympäristöön. Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintoihin riittää, että osaat ompelemisen perusteet, asenne on tässä kohtaa tärkeämpää!

Voit valita jaksoista sinulle parhaiten sopivan. Koulutuksen kesto on 12 viikkoa ja lähiopetusta on maanantaisin ja tiistaisin klo 10.00–15.30.

Jaksojen aloituspäivät 1. jakso 13.11.2023, vk 46 2. jakso 26.2.2024, vk 9 Opetuksen teemat minä ja yrittäjyys kiertotalous & upcycling uusiotuotanto tekniikat nukkemuotoilu tuotteistaminen & brändäys tuotekansiointi ja portfoliointi hinnoittelu liiketoiminnan kehittäminen

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakuohjeet

Kysy lisää!

Malleus-Lemettinen Paula

Opettaja

+358405745215

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu