Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Järvenpää
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)

Opi valmistamaan kiertotaloustuotteita!

Koulutuksessa opit ymmärtämään mitä kiertotalous on ja miten se vaikuttaa tekstiili- ja muotialaan tulevaisuudessa. Opit miten voit itse soveltaa kiertotalouden luomia uusia toimintamuotoja omassa ammatissasi. Opit käytännön toimintatapoja, joiden kautta

osaat suunnitella ja toteuttaa uusiotuotteita erilaisista ylijäämämateriaaleista kuvata ideoitasi ja tuotteistaa niitä ammattimaisesti ymmärrät yrittäjämäisesti toimimisen perusperiaatteet osaat arvioida ja kehittää omaa toimintaasi kestävyysperiaatteiden mukaisesti.

Koulutuksen aikana suoritat yhden tai useamman tutkinnon osan tekstiili- ja muotialan perustutkinnosta:

Tekstiili- ja muotialan kiertotaloustuotteen valmistaminen Tekstiili- ja muotialan tuotteiden korjaaminen ja muodistaminen Erikoismateriaalien ja -tekniikoiden käyttäminen.

Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko tekstiili- ja muotialan perustutkinnon tai liittää tutkinnon osan johonkin muuhun perustutkintoon.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka harrastat ompelua tai työskentelet tekstiili- ja muotialalla ja haluat oppia lisää tai syventää osaamistasi kiertotaloustuotteiden valmistamisesta. Koulutus antaa laajan ymmärryksen alamme kehitystarpeista sekä siitä miten erityyppisiä ylijäämä jakeita voi hyödyntää ammattimaisesti.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan kontaktiopetuksena Remake eko -ompelimon tiloissa Keravalla osoitteessa Kivisillantie 12. Pääset oppimaan todelliseen ompelimo-ympäristöön. Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintoihin riittää, että osaat ompelemisen perusteet, asenne on tässä kohtaa tärkeämpää!

Kevät 2023 on jo täynnä, mutta seuraavalle kaudelle mahtuu opiskelijoita mainiosti! Voit valita jaksoista sinulle parhaiten sopivan. Koulutuksen kesto on 12 viikkoa ja lähiopetusta on maanantaisin ja tiistaisin klo 10.00–15.30.

Jaksojen aloituspäivät 1. jakso 14.8.2023, vk 33 2. jakso 13.11.2023, vk 46 3. jakso 26.2.2024, vk 9 Opetuksen teemat minä ja yrittäjyys kiertotalous & upcycling uusiotuotanto tekniikat nukkemuotoilu tuotteistaminen & brändäys tuotekansiointi ja portfoliointi hinnoittelu liiketoiminnan kehittäminen

Kysy lisää!

Malleus-Lemettinen Paula

Tuntiopettaja sivutoiminen

+358 405 745 215

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Upcycling koulutus tekstiili- ja muotialalle (15 - 45 osp) täytä seuraavat tiedot: